MiroLambov Публикувано Ноември 11, 2008 Публикувано Ноември 11, 2008 Трябва ми една книжка с нотация , казва се Blues Licks You Can Use.Търсих на няколко места , но не я открих.За предпочитане е на .пдф Ако някой я има , моля да я прати на stenli93@abv.bg или да се свърже по скайп rednik_lambov. Благодаря ! Цитирай
Baby Thomas Отговорено Ноември 11, 2008 Отговорено Ноември 11, 2008 Имам 20-тина книги за блус, ама те точно па тъя я нема... Цитирай
vlex Отговорено Ноември 11, 2008 Отговорено Ноември 11, 2008 Да не ти давам празни надежди, но мисля, че я имам вкъщи на компа. Като се прибера декември ще погледна и ако я имам - мятам по мейлове... Само ем подсети към 5-6. Поздрави, Влад Цитирай
lizardman Отговорено Ноември 11, 2008 Отговорено Ноември 11, 2008 Имам други от серията - Blues you can use и Blues you can use 2. Втората не съм я гледал, ама първата хич не е лоша - показва ти основите в блуса, има готини нещица за свирене, обяснени са немалко работи. Предполагам, че ще бъде от полза, доколкото може да е от полза една школа. Сега съм на работа, но на компа в нас я имам - ако те интери - казвай. Цитирай
faflu Отговорено Ноември 11, 2008 Отговорено Ноември 11, 2008 Може ли едно копие да се метне към faflu@abv.bg? Ще имам да черпяо една... Цитирай
MiroLambov Отговорено Ноември 11, 2008 Автор Отговорено Ноември 11, 2008 Имам други от серията - Blues you can use и Blues you can use 2. Втората не съм я гледал, ама първата хич не е лоша - показва ти основите в блуса, има готини нещица за свирене, обяснени са немалко работи. Предполагам, че ще бъде от полза, доколкото може да е от полза една школа. Сега съм на работа, но на компа в нас я имам - ако те интери - казвай. Мятай насам Цитирай
lizardman Отговорено Ноември 12, 2008 Отговорено Ноември 12, 2008 Значи, втората част нещо не я намирам... Обаче първата я разпращам по скайп, тъй като е над 100 мб. Който я иска да пише скайп на ЛС. Цитирай
Recommended Posts