CorvusCorax Отговорено Март 2, 2006 Отговорено Март 2, 2006 (Редактирано) Плахо вътрешно гласче (ПВГ): - Ох, сега сигурно китарата ми се е разстроила... Ами да я настройвам ли или няма време?Бабаитът в мен (БВМ): - Абе кво ти дреме, няма да правиш сола. ПВГ: - Май не съм се разпяла добре... БВМ: - Я стига глупости, нали цял ден се разпяваш (пък и водчица сръбна лекичко, а?)! ПВГ: - По-неудобно ми е да свиря права. БВМ: - Намери си щъркел и се настани на него тогава. ПВГ: - Мале, забравих с какво почвам!?! БВМ: - Хайде бе, хората си тръгнаха! ПВГ: - Аау, направо ми спря дъхът от вълнение!?!!! Ужас! Гипс съм! БВМ: - Поеми си въздух и пусни една широоока усмивка към света! А ся почвай! ПВГ млъква. Егати облекчението Това беше свежо! Мисля да си го принтна и да си го прочета на следващото участие Редактирано Март 2, 2006 от CorvusCorax Цитирай
Фирма Айя Отговорено Март 10, 2006 Отговорено Март 10, 2006 Много гадно нещо е това... и още не съм му намерил цаката! Не за друго ами защото като си китарист и като ти треперят понякога ръцете, не е на добре работата Спокойно аз излизам на сцена от както бях втори клас и досега преди изява ми се пишка и все си мисля че ще падна на сцената /по време на танц/. Ама като ми блеснат пройекторите в очите и единственото което правя е да се усмихвам и да не спирам да танцувам. Целта е да оцелееш на сцената, въпреки грешки и тнт. Спечеш ли веднъж всичко се обърква Цитирай
TerminalFrost Отговорено Март 11, 2006 Отговорено Март 11, 2006 При мен няма такова нещо. В началото, вероятно е имало, но после съм претръпнал. Цитирай
Hillbilly Отговорено Март 11, 2006 Отговорено Март 11, 2006 И да се върнем пак към сериозния тон - има едно хомеопатично лекарство, което помага за патологичните случаи на сценична треска, ама няма да ви го казвам, да не почнете да се тъпчете безпричинно. Ако някой има нужда - да потърси специалист по КЛАСИЧЕСКА хомеопатия - може да помогне. Айде успех на всички - повече репетиции, по-малко засечки ъъъ,да не му викат хмел,Бира? А по темата,наистина като свириш по-често пред хора "треската"намалява,но ако я няма требе да си ебати дЪрвото. Цитирай
KingdomX Отговорено Март 12, 2006 Отговорено Март 12, 2006 Целта е да оцелееш на сцената, въпреки грешки и тнт. Спечеш ли веднъж всичко се обърква един приятел преди време ми отвори очите по седния начин: та вика ми:Сцената това е се едно си на воина или "смазваш" публиката или тя теб до сига не ми се е случвало да се спеча..маи става точно обратното избиват ми бушонките и после и накрая а след бирата и ставам дясното "човече" Цитирай
NeonGod Отговорено Април 1, 2006 Отговорено Април 1, 2006 зощо имам чуството че го познавам този човек и ти го докарах даже за помощ на сички нас.))) е радвам се че ти е влезнало вав главата. Цитирай
KingdomX Отговорено Април 2, 2006 Отговорено Април 2, 2006 зощо имам чуството че го познавам този човек и ти го докарах даже за помощ на сички нас.)))е радвам се че ти е влезнало вав главата. дано не е само в моята глава,а на всички музиканти, които са на сцената. :arrow: Цитирай
Ivanjello Отговорено Май 14, 2006 Отговорено Май 14, 2006 Ами когато правиш нещо трябва сам да се кефиш на него да се чустваш част от публиката и няма треска а и хората те възприемат по добре иначе когато го правиш по задължение е кофти поне при мен е така. Цитирай
Infinity Отговорено Май 14, 2006 Отговорено Май 14, 2006 Ами когато правиш нещо трябва сам да се кефиш на него да се чустваш част от публиката и няма треска а и хората те възприемат по добре иначе когато го правиш по задължение е кофти поне при мен е така. Тук нещо май се разминава... Не виждам връзка в твоя пример между сценичната треска и свиренето по задължение. Цитирай
Ivanjello Отговорено Май 14, 2006 Отговорено Май 14, 2006 Може би не съм се изразил правилно ще го кажа по друг начин.Нямали ли сте случай да не сте в настроение за концерт но да няма как да се отложи и заради вас ще се провали участието на бандата?Тогава стискате зъби и излизате на сцената но вече не е за удоволствие а от дълг към колегите дори не е и за публиката.Ето това имах в предвид като казах по задължение. Цитирай
Niilo Отговорено Май 14, 2006 Отговорено Май 14, 2006 Може би не съм се изразил правилно ще го кажа по друг начин.Нямали ли сте случай да не сте в настроение за концерт но да няма как да се отложи и заради вас ще се провали участието на бандата?Тогава стискате зъби и излизате на сцената но вече не е за удоволствие а от дълг към колегите дори не е и за публиката.Ето това имах в предвид като казах по задължение. Не съм много съгласен... лично при мен качването на сцената значи изолация от всичко, пренебрегваш и емоции... на последното ми участие лайв имах 40 градуса температура и ужасно главоболие... стискаш зъби и залитайки, се качваш на сцената. Нататъка вече губиш сетивата си Ако не става така, май наистина е добре човек да си смени професията... губи се магията Цитирай
SomeoneElse Отговорено Май 15, 2006 Отговорено Май 15, 2006 ...лично при мен качването на сцената значи изолация от всичко, пренебрегваш и емоции... Абе лично при теб прекалено много липсват емоции Не че и аз не съм така де... ама ти си Фронтмен, вкарай малко куфеж! Цитирай
rudibass Отговорено Май 25, 2006 Отговорено Май 25, 2006 пи4ове зависи много каде свири6 и какво...единственото което ме интересува е да имам звук на сцената...когато вси4ко е наред и аз се 4увствам комфортно...и не се се6там даже да мисля за други не6та...а ина4е сцени4на треска имах докато не по4нах 17 годи6ен да дранкам в една кръ4ма ..бадете сигурни свиренето по 6 4аса на ден убива всякакви трески за каквото и да било...дори ти е приятно когато някой те гледа и ти обръ6та внимание... Цитирай
Recommended Posts