ultramega Отговорено Ноември 15, 2008 Отговорено Ноември 15, 2008 Целият албум е супер добър , който си пада по такава музика и не си го е купил, да действа... Моята песен фаворит от албума е :Terrestrial Paradise , но я няма тук. Цитирай
Angelina Sekulova Отговорено Ноември 15, 2008 Отговорено Ноември 15, 2008 Всъщност попадах на твоя уеб по най-различни поводи доста преди да пуснеш парчетата тук... Abandoned Place... само суперлативи! Цитирай
Black Bird Отговорено Ноември 16, 2008 Автор Отговорено Ноември 16, 2008 Aбандонет плеисес моито момче изора трпищата мн. човешка и истинска песен Братко, радвам се, че ти допада!!! Цитирай
Black Bird Отговорено Ноември 16, 2008 Автор Отговорено Ноември 16, 2008 Целият албум е супер добър , който си пада по такава музика и не си го е купил, да действа... Моята песен фаворит от албума е :Terrestrial Paradise , но я няма тук. Мерси! Може да я кача цялата и нея! Цитирай
Black Bird Отговорено Ноември 16, 2008 Автор Отговорено Ноември 16, 2008 Всъщност попадах на твоя уеб по най-различни поводи доста преди да пуснеш парчетата тук...Abandoned Place... само суперлативи! Цитирай
Black Bird Отговорено Ноември 17, 2008 Автор Отговорено Ноември 17, 2008 Ето и видео на "Terrestrial Paradise" Цитирай
prayer4eto Отговорено Ноември 17, 2008 Отговорено Ноември 17, 2008 Ето и видео на "Terrestrial Paradise" Цитирай
vanboy Отговорено Ноември 18, 2008 Отговорено Ноември 18, 2008 Неам думи!Много успехи занапред!И аз да спазя традицията с иконките: Цитирай
Black Bird Отговорено Ноември 19, 2008 Автор Отговорено Ноември 19, 2008 Неам думи!Много успехи занапред!И аз да спазя традицията с иконките: Благодаря ти от сърце! Цитирай
Recommended Posts