Abbath Публикувано Ноември 6, 2008 Публикувано Ноември 6, 2008 Ами май държа рекорда за най-дълго непредставил се стар мембър с най-малко постове във форума ...много чета,малко пиша,к'во да направя Nickname: Abbath Възраст: 27 Образование: Висше х2,област телекомуникации,работя в 2 телевизии,само и само за да мога да се занимавам с това,с което искам (а познайте кое) Вашият инструмент/и: бас. Предпочитан музикален стил: нямам,за мен музиката=живот и обратното,пълна шматка съм. Вашият вдъхновител: ами самият инструмент и самата музика,нямам кумири и любимци,просто се възхищавам на дадени музиканти. Досегашни (не)реализирани проекти: ...наистина са много,не ми се пише,в момента горд басист на Urban Grey + няколко странични проекта. Странични интереси: ха,много са и те...най-големия ми "страничен интерес" са приятелите ми. В кратце: ами живея за музиката вече повече от 15 години,всичко друго е средство Мразя:парада и лицемерието,вълчедушието и овчедушието,материализма и стереотипите,репликата "как ще си "избиеш" парите за тея техника"... Обичам: музиката,живота и чашката Наздраве! Край на лексикона. Цитирай
edgecrusher Отговорено Ноември 7, 2008 Отговорено Ноември 7, 2008 По-добре късно, отколкото никога! Ха наздраве! Цитирай
Abbath Отговорено Ноември 13, 2008 Автор Отговорено Ноември 13, 2008 Като си дойдеш да звъннеш,чи та прИбих!Ша организираме среща с Никито Велев Цитирай
Recommended Posts