fluti Отговорено Август 29, 2005 Share Отговорено Август 29, 2005 Един приятел ми беше донесъл отвъд Голямата вода такова, ама го загубих много ме е яд Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
SlipFly Отговорено Август 31, 2005 Share Отговорено Август 31, 2005 ако някой може да порача да не 4ака после ще ги шитне по 2 лева за бр. и готово всички ще сме доволни) Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
musicman Отговорено Август 31, 2005 Share Отговорено Август 31, 2005 Ако си лакираш и лактите с фосфорициращ лак ще си гвоздея на програмата ще светиш от всякъде Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Shakesbeer Отговорено Август 31, 2005 Share Отговорено Август 31, 2005 (Редактирано) Много е ефектно с UV маркер да си изрисуваш пикгарда, ама ти трябва УВ усветление Редактирано Август 31, 2005 от Shakesbeer Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
the_gorer Отговорено Август 31, 2005 Share Отговорено Август 31, 2005 (Редактирано) Тези флуоресцентните светят много по-силно от фосфорните. Ама дет вика колегата, трябва добро осветление за тях. Фосфорициращи съм виждал и мога да ги сравня с едни мартенички, дето уж светят на тъмно (навремето ги имаше много). Трябва много кьорене докато разбереш, че наистина светят. PS: Който се е мъчил да види колко е часът на фосфорициращ циферблат на будилник, знае за какво говоря. Редактирано Август 31, 2005 от the_gorer Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Bassko Отговорено Август 31, 2005 Share Отговорено Август 31, 2005 Аз имах преди време такова, ама не се сещам от къде го взех. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Tokay-Ihto Отговорено Септември 1, 2005 Share Отговорено Септември 1, 2005 Ммм аз преди имах едно фосфорно перце на фендер. Без картинки по него само логото на фендер и размера. И аз го взех, щото ми хареса като дебелина и като цвят (беличко на жълто го избива) и съвсем случайно разбраг, че свети когато една вечер както си свирех на брат ми му писна отиде изгаси лампата и а глеам в ръката ми перцето светлика. Викам си: "Това е Божия намеса". бе то товаа май off topic стана... Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
drizzt Отговорено Септември 2, 2005 Автор Share Отговорено Септември 2, 2005 А кажи от де го взе Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Tokay-Ihto Отговорено Септември 3, 2005 Share Отговорено Септември 3, 2005 А кажи от де го взе Няма ти върши работа... от Ямбол съм и т тук го взех... ама преди време пак ходих да погледна дали има нещо такова ама тз. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts