drizzt Публикувано Август 29, 2005 Публикувано Август 29, 2005 Glow in the Dark picks - намирал ли е някой? Идеята да светят ме кефи и искам да си намеря ето и една картинка Цитирай
wessy Отговорено Август 29, 2005 Отговорено Август 29, 2005 Идеята да светят ме кефи и искам да си намеря той пича си каза за какво са му ама чесно казано сефте чувам за такива перца Цитирай
Burton Отговорено Август 29, 2005 Отговорено Август 29, 2005 тва за сцена ще е много ефектно :guitar: Цитирай
wessy Отговорено Август 29, 2005 Отговорено Август 29, 2005 мда ама тряа имаш камера монтирана за дясната ръка и ОГРОМЕН екран отзад та се пак и публиката да види нещо Цитирай
RockoBG Отговорено Август 29, 2005 Отговорено Август 29, 2005 Поправям се: Като знам как губя по кило перца месечно. Дори в къщи. Може и на мен а ми свършат работа. Гасиш лампата и ги намираш, но си остава проблема през деня Цитирай
drizzt Отговорено Август 29, 2005 Автор Отговорено Август 29, 2005 (Редактирано) Просто мисля че ще е яко ей от тека може да се поръчат май но аз гледам от тук да си купя http://www.pickapick.co.uk/ още 1 картинка Редактирано Август 29, 2005 от drizzt Цитирай
Burton Отговорено Август 29, 2005 Отговорено Август 29, 2005 (Редактирано) мда ама тряа имаш камера монтирана за дясната ръка и ОГРОМЕН екран отзад та се пак и публиката да види нещо що бе? гасиш осветлението, клуба е малък, хората /поне отпред/ си виждат в детайли всичко а пък после ако искаш слагаш светещи inlays по грифа и коледни лампички на главата и...ставаш "little Stivie Vaii..." Редактирано Август 29, 2005 от Burton Цитирай
Mephistofel Отговорено Август 29, 2005 Отговорено Август 29, 2005 Муахахаха,който е гледал едни приятелчета на живо - "Реванш"- китариста им Румен (Руцо) и супер готин тип и абсолютно откачен ненормалник! Та той се разхожда на сцената с лазерни фенерчета на шапката и по китарата! Трябва да се види! Цитирай
SlipFly Отговорено Август 29, 2005 Отговорено Август 29, 2005 И аз бих искал такива перца много са маняшки! ако някой намери в Бг такива да се обажда ей)) Цитирай
kitaratapesho Отговорено Август 29, 2005 Отговорено Август 29, 2005 (Редактирано) ами идеята не е лоша ама тъй като и единия от ефектите ми се води фосфорициращ искам да ви разочаровам, че трябва бая концентрирано да го зяпнеш, за да забележиш, че има нещо там. а като го заредиш на лампа за половин минута и после на тъмно свети около 2-3 минути. така че маниата с перата е може би излишна. или освен ако не са напълно от такъв материал перата, тогава може би ще е гот. Редактирано Август 29, 2005 от kitaratapesho Цитирай
drizzt Отговорено Август 29, 2005 Автор Отговорено Август 29, 2005 някой по навътре с химията мже ли да ми каже ка се прави прах, смес или там квото е за да фосфоресцира или пък от къде може да се купи BTW рисунка с такова върху pickguard също ще е мн яка според мен Цитирай
synchu Отговорено Август 29, 2005 Отговорено Август 29, 2005 някой по навътре с химията мже ли да ми каже ка се прави прах, смес или там квото е за да фосфоресцира или пък от къде може да се купи BTW рисунка с такова върху pickguard също ще е мн яка според мен ....ами на урана и плутония напоследък пазара е доста свит така че ще е сложно .... пък и по 10000$ на перце малко дебело излиза....в кръга на шегата... Абе има си такива бои и покрития направо....които са флуоресцентни...виж там дали в мосю Бриколаж или някой подобен магазин дали нямат.... Цитирай
drizzt Отговорено Август 29, 2005 Автор Отговорено Август 29, 2005 Намерих този комплект илиза близо 7 гроша за 12 броя по днешния курс на $ и има добри коментари за него нещо много се зарибих открих даже фосфоресцираща тоалетна чиния Цитирай
Burton Отговорено Август 29, 2005 Отговорено Август 29, 2005 alien glow picks хохохо :twisted: Цитирай
Recommended Posts