AXE Публикувано Ноември 4, 2008 Публикувано Ноември 4, 2008 Пичове, все някой трябва да е пробвал да си закачи стойката на панелка. Интересува ме дали ще стане с някакви по-специални (големи и здрави) гвоздеи и чук или няма да мина без бормашина? Цитирай
liquid_death Отговорено Ноември 4, 2008 Отговорено Ноември 4, 2008 Причтелю, за жалост само дрелка си трабва Цитирай
niki123bg Отговорено Ноември 5, 2008 Отговорено Ноември 5, 2008 и да не ти се налага да ги махаш след време , че става мътна и кървава Цитирай
AXE Отговорено Ноември 5, 2008 Автор Отговорено Ноември 5, 2008 Май ще си киснат на земята и по канапената Само дето с тия котки у нас голям екшън пада Цитирай
patzo Отговорено Ноември 5, 2008 Отговорено Ноември 5, 2008 С дюбели най добре ама нестава без пробиване . А с котките никога не знаеш каква изненада те чака. Пребирам се от работа да си дрънна на чисто новата колона за китара и като я видях и придобих зелен тен, мойта маца решила да си точи ноктите на нея и я беше направила......не искам да си спомням Цитирай
SomeoneElse Отговорено Ноември 5, 2008 Отговорено Ноември 5, 2008 Първо, винаги съм бил на мнение, че животни нямат място в домовете на хората, особено апартаменти Но това е друг въпрос Без дюбели, мисля, че няма да минеш. Мисля, че и съвсем малки дюбели ще ти свършат работа, да не вземеш да дръннеш някои 7-8-9 милиметра - на тях можеш да обесиш човек, ако искаш Цитирай
fluti Отговорено Ноември 6, 2008 Отговорено Ноември 6, 2008 (Редактирано) Дюбели 6мм и винтове 5мм в тях - с такива закачам почти всичко вкъщи И ударна бормашина - с гвоздеи, дори стоманени, закалени - никакъв шанс Редактирано Ноември 6, 2008 от fluti Цитирай
anonimized_8837 Отговорено Ноември 10, 2008 Отговорено Ноември 10, 2008 [офф] между другото къде се продават "окачвачки" за китари, кат тия в муз. магазини? [/офф] Цитирай
AXE Отговорено Ноември 10, 2008 Автор Отговорено Ноември 10, 2008 Ами....пробвай в музикалните магазини Конкретно в Динакорд (Про Техника) има. Цитирай
Evtim Djerekarov Отговорено Ноември 10, 2008 Отговорено Ноември 10, 2008 Вземи си една мега-ветинджос 20-30 левова дрелчица от големите магазини. Цитирай
SomeoneElse Отговорено Ноември 10, 2008 Отговорено Ноември 10, 2008 Хъм...пробиването на бетон (евентуално) с "мега-ветинджос 20-30 левова дрелчица" може и да не е толкова лесна задача. Имам опит от първа ръка в пробиването на стени, панели, таванно-подови плочи и т.н. и знам, че докато е мазилката всичко е ок, но като удари в бетона - душа (+ ръка, бормашина и бургия) да ти е яка Поне се снабди с хубава бургия специално за целта. Цитирай
Evtim Djerekarov Отговорено Ноември 10, 2008 Отговорено Ноември 10, 2008 Е, нема да е като с Metabo за 400, ама с повечко зор ще се пробие. С некое raider-че ще стане. Цитирай
Recommended Posts