bulby Отговорено Ноември 10, 2008 Отговорено Ноември 10, 2008 не се обиждаи ама стига с тоя динакорд на искърско шосе не всички са от София, примерно тея пичове са от Асеновград Ами за съжаление не знам в този регион какви магазини има, избор от инструменти и тн. Със София съм по-запознат, затова давам такава информация, пък всеки купува откъдето реши. Цитирай
XerFlik Отговорено Ноември 10, 2008 Отговорено Ноември 10, 2008 Ами и ти си прав, но да речем в Пловдив...разгледах тук-там и нямаше кой знае колко голям избор. Единственото нещо което ми направи впечатление обаче беше един Warlock 4 струнен за 600 лв. ....на чийто гръб пишеше Made in Taiwan Цитирай
ThunderBass Отговорено Ноември 24, 2008 Отговорено Ноември 24, 2008 (Редактирано) Ами и ти си прав, но да речем в Пловдив...разгледах тук-там и нямаше кой знае колко голям избор. Единственото нещо което ми направи впечатление обаче беше един Warlock 4 струнен за 600 лв. ....на чийто гръб пишеше Made in Taiwan Да не си го видял при Наско Пръча (подземното магазинче на Иван Вазов) Редактирано Ноември 24, 2008 от ThunderBass Цитирай
istinata Отговорено Ноември 25, 2008 Отговорено Ноември 25, 2008 нищо не пречи да си фане маршрутката или влака да отиде в друг град ако ще дава 500 600 лв за инструмент ...по темата има хубави скайърчета даже и 5 струнни които ще му свършат добра работа Цитирай
XerFlik Отговорено Декември 22, 2008 Отговорено Декември 22, 2008 Както и да е, купих си бас - Cort C5H !!! Мерси много за компетентното мнение на по-голямата част от хората. Надявам се да бъдете полезни на всеки който има нужда от съвет P.S. : Направи ми впечатление обаче, че във всеки един магазин от веригата на Dynacord ми предлагаха този модел на различни цени, вариращи от 510 лв. до 550 лв. Цитирай
temerut Отговорено Декември 22, 2008 Отговорено Декември 22, 2008 Честито това е правилният избор Цитирай
Recommended Posts