hristo96 Отговорено Юли 12, 2009 Отговорено Юли 12, 2009 каузата ми харесва ако може November Rain - Guns'n roses hristo.montana@abv.bg ако искате ноти на класически пройаведения ЛС Цитирай
skopy Отговорено Юли 14, 2009 Отговорено Юли 14, 2009 здравеите ако може да ми пратите на simeonsko@mail.bg следните ноти: Abba - mamma mia Bon Jovi - runaway Dire Straits - money for nothing Elvis Presley - can't help fallin in love Eurythmics - sweet dreams Evanescence - going under Frank Sinatra - New York, New York John Lennon - imagine November Rain - Guns'n roses Queen - somebody to love Ray Charles - hit the road jack Robbie Williams - feel U2 - with or without you Abba - gold greatest hits (цяла книга) Evanescence - bring me to life (интродукцията на пиано си я бива) Evanescence - my immortal James Blunt - you're beautiful Bill Withers - Ain't no sunshine мерси предварително Цитирай
mita4ky Отговорено Август 7, 2009 Отговорено Август 7, 2009 Здравейте! Аз също имам голям колекция от ноти в PDF формат, ето линк за част от нея: [MOD EDIT: Няма линк. Линкове към подобен тип материали, със запазени авторски права, не се разрешават, освен ако не е доказано, че има разрешение от съответните автори за публикуване] Ако имате някакви въпроси пишете по едно лс Цитирай
MuZiKaNt4eTo Отговорено Август 8, 2009 Отговорено Август 8, 2009 Time to say goodbye - Andrea Bocceli много ще съм ти благодарен! Цитирай
MuZiKaNt4eTo Отговорено Август 8, 2009 Отговорено Август 8, 2009 (Редактирано) Time to say goodbye - Andrea Bocceli много ще съм ти благодарен! delfin95@abv.bg Редактирано Август 8, 2009 от MuZiKaNt4eTo Цитирай
Yo The Real Отговорено Август 8, 2009 Отговорено Август 8, 2009 И аз бих искал My Immortal и Going under на yo_the_real@abv.bg. Цитирай
MuZiKaNt4eTo Отговорено Август 15, 2009 Отговорено Август 15, 2009 (Редактирано) защо темата още стои, като вече в последно време никой не получава желаните ноти? - поне аз не съм Редактирано Август 15, 2009 от MuZiKaNt4eTo Цитирай
Ceko' Отговорено Август 16, 2009 Отговорено Август 16, 2009 Здр, изпрати ми ако може на Evanescence - Going under и на Kelly Clarkson - Behind these hazel eyes на e-mail: cenko_93@abv.bg Благодаря предварително! Цитирай
MuZiKaNt4eTo Отговорено Октомври 4, 2009 Отговорено Октомври 4, 2009 (Редактирано) благодаря за нотите който иска сайта да ми пише лс! Редактирано Октомври 4, 2009 от MuZiKaNt4eTo Цитирай
sharloto Отговорено Октомври 28, 2009 Отговорено Октомври 28, 2009 Здравей , можеш ли да ми пратиш 2 песни - Ain't no sunshine ; и anastacia- left uotside alone на имейл - pas_violino2001@yahoo.com . Много ще съм ти задължен ...!!! Цитирай
evi135 Отговорено Ноември 1, 2009 Отговорено Ноември 1, 2009 а може ли тез на Evanescence - going under и bring me to life Цитирай
ribarnik Отговорено Ноември 2, 2009 Отговорено Ноември 2, 2009 Здравейте, ще съм ви скрено благодарен, ако ми изпратите на мейл ribarnik@abv.bg следните песни: Abba - mamma mia Bon Jovi - runaway Dire Straits - money for nothing Elvis Presley - can't help fallin in love Eurythmics - sweet dreams Evanescence - going under Frank Sinatra - New York, New York John Lennon - imagine November Rain - Guns'n roses Queen - somebody to love Ray Charles - hit the road jack Robbie Williams - feel U2 - with or without you Abba - gold greatest hits (цяла книга) Evanescence - bring me to life (интродукцията на пиано си я бива) Evanescence - my immortal James Blunt - you're beautiful Bill Withers - Ain't no sunshine До скоро и хиляди благодарности!! Цитирай
Ангел Панайотов Отговорено Ноември 4, 2009 Отговорено Ноември 4, 2009 Здравей Теодор! Бих желал и аз да имам тази колекция. Свиря от скоро на синтезатор но мисля че ще се справя с някой от песните. Ето и е-маил, моля ако е възможно да ми ги изпратиш Благодарности Angel_Panayotov@yahoo.com Цитирай
cvetko0o Отговорено Ноември 7, 2009 Отговорено Ноември 7, 2009 ako moje na Evanescence - bring me to life na playboy321@abv.bg ms predvaritelno Цитирай
lilia.ivanova Отговорено Ноември 9, 2009 Отговорено Ноември 9, 2009 Здравейте, много бих искала тази колекция за моя син, който свири на пиано. Моля ви, да ми ги изпратите на lilia.ivanova@mail.bg Благодаря ви от сърце! Цитирай
Recommended Posts