furian Публикувано Ноември 1, 2008 Публикувано Ноември 1, 2008 Здравейте музиканти Имам един въпрос и моля да не ми се сърдите ... може и да не е за тоя раздел. Искам да попитам понеже днеска имам Рожден Ден ... и искам да си купя дисторшън Boss DS-2 Колко струва в xxxx ? Мерси предварително! Цитирай
Evtim Djerekarov Отговорено Ноември 1, 2008 Отговорено Ноември 1, 2008 (Редактирано) Обади се и питай. Дали са телефони. Сигурен съм, че има поне още няколко магазина, в които го има. Къде е най-евтин не знам. Обиколи и виж. Като имаш рожден ден, да не са те вързали пред компютъра? Има теми, където има телефона на Динакорд, РФ, ФАктор и други фирми. Намери ги и се обади.. не е твърде сложно. Редактирано Ноември 1, 2008 от Evtim Djerekarov Цитирай
furian Отговорено Ноември 1, 2008 Автор Отговорено Ноември 1, 2008 Обади се и питай. Дали са телефони.Сигурен съм, че има поне още няколко магазина, в които го има. Къде е най-евтин не знам. Обиколи и виж. Като имаш рожден ден, да не са те вързали пред компютъра? хм ок А да попитам кое е по-добре ... да си взема процесор за ефекти(искам Boss ME-20 ма не ми се дават 375 лв.) или некъв дисторшън ? Цитирай
Evtim Djerekarov Отговорено Ноември 1, 2008 Отговорено Ноември 1, 2008 (Редактирано) Ами очевидно процесора има повече възможности от едно дисторшън педалче. АКо процесора не е моделиращ цифров, а е аналогов - мисля, че процесора е по-добро решение, особено ако нямаш намерение да си купуваш 1000 камиончета. Можеш да пробваш и на Nikifena С-Амп-а. Той в общи линии има 3 различни дисторшъна в себе си. Пиши му едно ЛС и го питай ако може да ти прати днес. Има и реклама на ефектчето му в темата "Ефекти за китара, произвеждани от съфорумци", която е пинната горе в раздел Китара. Там можеш и да го чуеш. Разгледай и този - много е подходящ за тресни: http://forum.muzikant.org/index.php?showtopic=41713 Редактирано Ноември 1, 2008 от Evtim Djerekarov Цитирай
Recommended Posts