VALENTINA_DAUTEVA Публикувано Октомври 31, 2008 Публикувано Октомври 31, 2008 БЛАГОДАРЯ ВИ ПРЕДВАРИТЕЛНО Цитирай
plamen_cve Отговорено Октомври 31, 2008 Отговорено Октомври 31, 2008 направи си списък и ми го дай което го имам ще ти го пратя така просто звучи все едно търсиш инструменталите на всички бг.песни Цитирай
Baby Thomas Отговорено Октомври 31, 2008 Отговорено Октомври 31, 2008 Как можа да я сътвориш тази тема с толкова много грешки... <_> Цитирай
werdyto Отговорено Октомври 31, 2008 Отговорено Октомври 31, 2008 Наистина браво пич ти трябва да идеш на конкурс за правопис :) :recourse: :recourse: :recourse: Цитирай
Enev Отговорено Ноември 2, 2008 Отговорено Ноември 2, 2008 Mи това май не е пич ,а мадама ( предполагам блонди ) . Така че не и се сърдете Цитирай
plamen_cve Отговорено Ноември 2, 2008 Отговорено Ноември 2, 2008 вие сега засрамихте момичето и щ е избяга не така де Цитирай
zombie Отговорено Ноември 3, 2008 Отговорено Ноември 3, 2008 Mи това май не е пич ,а мадама ( предполагам блонди ) . Така че не и се сърдете Това пък е най - малоумното да съдиш за някого по цвета на косата, че и по пола... но няма значение. Относно темата за сингбеци, някъде имаше тема специално за обменяне на такива. Относно правописа - без коментар... Цитирай
VALENTINA_DAUTEVA Отговорено Ноември 3, 2008 Автор Отговорено Ноември 3, 2008 Mи това май не е пич ,а мадама ( предполагам блонди ) . Така че не и се сърдете Това пък е най - малоумното да съдиш за някого по цвета на косата, че и по пола... но няма значение. Относно темата за сингбеци, някъде имаше тема специално за обменяне на такива. Относно правописа - без коментар... абе вие сте много умни тука а просто за праж пат пиша вав форум и затова а на тоя дето ми прави забележка за правописа нека да ми покаже каде ми е грешката като е толкова умен Цитирай
VALENTINA_DAUTEVA Отговорено Ноември 3, 2008 Автор Отговорено Ноември 3, 2008 Как можа да я сътвориш тази тема с толкова много грешки... абе ти голем умник се искара а Цитирай
VALENTINA_DAUTEVA Отговорено Ноември 3, 2008 Автор Отговорено Ноември 3, 2008 направи си списък и ми го дай което го имам ще ти го пратя така просто звучи все едно търсиш инструменталите на всички бг.песни ами тарсих песента една балгарска роза нея открих и такижа ако имаш няма да са излишни моше и нещто народно Цитирай
VALENTINA_DAUTEVA Отговорено Ноември 3, 2008 Автор Отговорено Ноември 3, 2008 Mи това май не е пич ,а мадама ( предполагам блонди ) . Така че не и се сърдете Това пък е най - малоумното да съдиш за някого по цвета на косата, че и по пола... но няма значение. Относно темата за сингбеци, някъде имаше тема специално за обменяне на такива. Относно правописа - без коментар... абе вие сте много умни тука а просто за праж пат пиша вав форум и затова а на тоя дето ми прави забележка за правописа нека да ми покаже каде ми е грешката като е толкова умен сажалявам това не беше за теб Цитирай
Fortissimo Отговорено Ноември 4, 2008 Отговорено Ноември 4, 2008 Ех Валя, ако говориш така както и пишеш............... Нищо лично, но не се сдържах. Цитирай
fildi Отговорено Ноември 4, 2008 Отговорено Ноември 4, 2008 (Редактирано) ако имаше конкурс за неграмотност във форума, дамата, сътворила тази тема, щеше определено да се класира на първо място Редактирано Ноември 4, 2008 от fildi Цитирай
plamen_cve Отговорено Ноември 4, 2008 Отговорено Ноември 4, 2008 хубаво ама ти пак не ми даде списък така че ето ти дестина пък ако се сетиш нещо по определено поискай кръстил съм архива http://www.bgshare.com/386321/BG(ИНСРИМЕНТАЛИ И СИГБЕЦИ).rar заповядай Цитирай
VALENTINA_DAUTEVA Отговорено Ноември 4, 2008 Автор Отговорено Ноември 4, 2008 хубаво ама ти пак не ми даде списък така че ето ти дестина пък ако се сетиш нещо по определено поискай кръстил съм архива http://www.bgshare.com/386321/BG(ИНСРИМЕНТАЛИ И СИГБЕЦИ).rar заповядай БЛАГОДАРЯ ТИ Цитирай
Recommended Posts