Jump to content
Българският форум за музиканти

Проблем със свързване на миксер


fura

Recommended Posts

Здравейте, имам един скромен миксер - Phonic AM220 към него свързвам студиен микрофон и слушалки.

PhonicAM220.jpg

Имам два кабела които свързвам към саунд карта M-audio Delta 1010LT съответно в in и out, целта е докато записвам да чувам музиката както е в реда на нещата...

Имам един проблем.

Включвам изхода от саунд картата в 3L и 5L, входните кабели, които трябва да носят сигнала на микрофона към компа включвам към MAIN.

Ползвам FL Studio за записите... но при записите се записва и бийта който идва от програмата... много гадно и така се създава нещо като ехо... Моля ви обяснете ми как да вържа всичко така че към входните кабели да не се праща това което излиза от компа, сиреч бийта...

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

микрофона в картата директно -има преамп, и то по-добър от пулта (имаш два кабела от картата с канони - това са ти входовете). Картата в тейп ин, и тейп аут и слушаш всичко (след като настроиш рутирането...т.е от софтуерния панел на картата). 2-ри вариант - ако имаш инсърт на пулта -там, но с подходящи кабели (инсърт)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Язък за микрофона и картата при такъв пулт. VSTi ти дава най-добрия съвет. Въпреки,че в този пулт инсърти... - не се струва.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Колонките трябва да са ти вкл. към мониторния изход на пулта(може и на изхода за слушалки).ИЗХОДНИТЕ КАНАЛИ НА КАРТАТА ГИ ВКАРАЙ В 2T RTN на пулта.ВХОДНИТЕ КАМ ЦЕНТРАЛНИЯ ИЗХОД НА ПУЛТА. СЛЕД ТОВА ОБАРНИ ВНИМАНИЕ НА ПРЕВКЛЮЧВАЩИТЕ КОПЧЕНЦА КОИТО СЕ НАТИСКАТ/ОТПУСКАТ(НАД ВРЪТКАТА CONTROL ROOM).ЕДНОТО НА КОЕТО ПИШЕ "TO MAIN" ТРЯБВА ДА Е ИЗКЛЮЧЕНО А ДРУГОТО НА КОЕТО ПИШЕ "ТО CONTROL ROOM" ТРЯБВА ДА Е ВКЛЮЧЕНО(НАТИСНАТО). ТОВА Е. НАДЯВАМ СЕ ДА СЪМ ТИ БИЛ ПОЛЕЗЕН.

Редактирано от alrock
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Отговорете в темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Предишното ви съдържание бе възстановено.   Свободно редактиране

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.