Калоян Кирилов Публикувано Октомври 25, 2008 Share Публикувано Октомври 25, 2008 (Редактирано) Здравейте. Значи,тая сутрин ставам да си направя упражненията на басс-а ръгам кабела у китарата и пускам кубето,тогава го чух за първи път,някакъв мн гаден шум излизаше от колоната и първо си викам от кубето е,и пробвам с др-а китара сичко е ок,кабела,сложих друг кабел сичко си е ок с другата китара,и най накрая си викам...аа б***и ве от басса е нещо.След някъде 5мин дрънчене с др-ата китара пробвах пак с басс-а тоя път нямаше грешка посвирих 1-2минути и трябваше да излизам.И чак сега като се прибирам същатата история. Някой да има няква идея от какво е,дали е поправимо,и кой може да го поправи? П.П Използвам ESP Ltd - Viper 104 (бас) Редактирано Октомври 25, 2008 от Калоян Кирилов Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Bay Emo Отговорено Октомври 25, 2008 Share Отговорено Октомври 25, 2008 Здравей, не познавам баса, който ползваш, но видях в нета , че има активен еквилайзер. Така както описваш нещата най-вероятно батерията е приключила земния си път. Наскоро имаше тема по въпроса. Дано да е това... Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Nikifena Отговорено Октомври 25, 2008 Share Отговорено Октомври 25, 2008 Калояне, ще те помоля да пишеш по-грамотно!!! Трябваше ми да прочета 2 пъти твоята тема, за да се опитам да разбера точно какво си искал да кажеш. Постарай се да дадеш и повече информация. Пробвай и това, което Бай Емо предложи. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
IgniteAll Отговорено Октомври 26, 2008 Share Отговорено Октомври 26, 2008 Подкрепям Ники и мисля като Бай Емо И аз съм с басче с активен EQ и това е канския звук, който се получава при финализираща батерия Няма да се плашиш, ако не е това, значи имаш нужда от ремонт Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
vlex Отговорено Октомври 26, 2008 Share Отговорено Октомври 26, 2008 От мене да знаеш: Няма непоправими неща - има скъпи ремонти! Няма да се плашиш Поздрави, Влад Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts