Blue_Guitar Публикувано Октомври 24, 2008 Публикувано Октомври 24, 2008 Здравейте!От сега казвам, че не съм хващала дори китара..Имам огромното желание обаче да се науча да свиря.Предполагам, за да ме насочите към нещо трябва да кажа за каква музика ще я ползвам.. рок, метъл /но не твърд/, може някое блусче.Общо взето искам да се науча да свиря за удоволствие, за мен самата.. пък по-нататък кой знае..Та молбата ми е: Насочете ме каква китара ще ми трябва. Цитирай
Dread Отговорено Октомври 24, 2008 Отговорено Октомври 24, 2008 Виж, пиша тук и аз не знам защо - абсолютно е невъзможно да се отговори на въпроса ти! Ако те мързи да изчетеш форума за 2-3 дни, намери някой да ти обясни как стои въпросът за китарите, след което се върни и задай въпроса си коректно. Цитирай
Камен Недев Отговорено Октомври 24, 2008 Отговорено Октомври 24, 2008 (Редактирано) Аз ползвам Ibanez, свиря дет и траш метъл и съм напълно доволен!!! А за това какъв модел, зависи от това с колко пари разполагаш Поздрави Камен Редактирано Октомври 24, 2008 от Камен Недев Цитирай
Blue_Guitar Отговорено Октомври 24, 2008 Автор Отговорено Октомври 24, 2008 Аз ползвам Ibanez, свиря дет и траш метъл и съм напълно доволен!!! А за това какъв модел, зависи от това с колко пари разполагаш Поздрави Камен Като за начало нямам намерение да се хвърлям в по-скъп клас.Нещо за 150-200лв мисля, че ще ми свърши работа за самото начало Цитирай
abductor Отговорено Октомври 24, 2008 Отговорено Октомври 24, 2008 Тъй или инак за тия пари друго, освен бюджетно Скуайерче не можеш си взе, така че взимай едно и си 6. Цитирай
Get off Отговорено Октомври 24, 2008 Отговорено Октомври 24, 2008 Много яко това с ползвзнето. Досега не ми беше минало през акъла че освен четка за зъби съм ползвал и китара. Ми като за начало ползвай нещо максимално ефтино да видиш какво ще излезе пък после, ако не забележиш търсачката пак питай тука. Цитирай
Recommended Posts