tatkoogi Отговорено Декември 22, 2011 Отговорено Декември 22, 2011 Е те тоя бас ако го грабнааа... нищо няма да стане, щото не му разбирам - ааамааа много ме кефи! Изглежда супер як! Дано и ползвателя да го хареса! Успех! Цитирай
rdg_design Отговорено Декември 23, 2011 Автор Отговорено Декември 23, 2011 Е те тоя бас ако го грабнааа... нищо няма да стане, щото не му разбирам - ааамааа много ме кефи! Изглежда супер як! Дано и ползвателя да го хареса! Успех! Здр, ползвателя е един съвсем начинаещ младеж. Не можах да изтръгна разбираеми звуци, заради обратния гард. Останах изненадан от качеството на адаптерите. Купувани са от някакъв щатски сайт. Нямаха никакви надписи. Весели празници на всички съфорумници! Цитирай
rdg_design Отговорено Януари 9, 2012 Автор Отговорено Януари 9, 2012 Електрифициране на една цигулка Цитирай
dimitar_ga Отговорено Януари 11, 2012 Отговорено Януари 11, 2012 Браво, добра работа вършите! Цитирай
Lathron Отговорено Януари 11, 2012 Отговорено Януари 11, 2012 И баса, и цигулката са страшни! Цитирай
panzer1 Отговорено Януари 30, 2012 Отговорено Януари 30, 2012 Браво момчета страхотна е седем струнната ви китара, ако ви поръчам такава колко ще ми струва? Цитирай
terkapiperka Отговорено Февруари 2, 2012 Отговорено Февруари 2, 2012 rdg_design,моля да ми изпратите адрес за връзка на имейл terkapiperka@gmail.com Благодаря предварително! Цитирай
rdg_design Отговорено Февруари 3, 2012 Автор Отговорено Февруари 3, 2012 rdg_design,моля да ми изпратите адрес за връзка на имейл terkapiperka@gmail.com Благодаря предварително! rdg_design@abv.bg Цитирай
terkapiperka Отговорено Февруари 4, 2012 Отговорено Февруари 4, 2012 Благодаря ви много,писах на имейла! Цитирай
rdg_design Отговорено Февруари 21, 2012 Автор Отговорено Февруари 21, 2012 Електрификация на една българска Кремона, не знам от коя година. Собственика я има от 70-те години на миналия век. Цитирай
Recommended Posts