Valserp Отговорено Октомври 22, 2008 Отговорено Октомври 22, 2008 (Редактирано) Учудващо за мен като въръл фен на ибанез,сега искам да си остана само с фендера,и да си свиря здрав метал........ Единия китарист на Slipknot си жули джангърите на Telecaster, така че - на който каквото... Честито! Редактирано Октомври 22, 2008 от Valserp Цитирай
preIbanez Отговорено Октомври 23, 2008 Отговорено Октомври 23, 2008 ...Pungent Stench...китариста им също свири на теле...ама това ако не е здрав метал...здраве му кажи... Цитирай
rockstar666 Отговорено Октомври 23, 2008 Отговорено Октомври 23, 2008 Мисля си , че за вашия стил тази китара ще се справи и то доста добре, ако можеш да оставиш настрана поне за момент симпатийте си към Ибанците ще разбереш качествата на тази китара, а и щом ти е паснала значи си открил твоята китара, а това е най-важнотолне робувай на марките! Онзи ден пробвайки един Блек Хартс в Динакорд, с една китара Корт бях изненадан колко е удобна и мекичкар,пръстите сами си вървяха, а беше 300 и няколко си лева и да бих си я купил и няма да ме е срам ,че е Корт-защото ми е удобна! Имам и Ибанец и Фендърр но си обичам и старата Кремона! Щом ти е паснала почвай да свириш, че доста време изгубихме с тия постове! Цитирай
kkertev Отговорено Октомври 23, 2008 Автор Отговорено Октомври 23, 2008 Само да спомена че всичко което направих беше наистина загуба на време от моя а и от ваша страна. В момента двете принцеси (китари)изглеждат по този начин: neck pu -Dimarzo Paf pro middle pu-S1 (S) mid pu bridge pu-Dimarzio Steve special neck pu -Dimarzo HS-3 middle pu-Dimarzio HS-3 bridge pu-Dimarzio Area 61 И двете китари звучат убийствено мисля че това е най доброто решение. Благодаря на всички колеги. Цитирай
preIbanez Отговорено Октомври 23, 2008 Отговорено Октомври 23, 2008 ...ами да...кой не би възразил да има в леглото си две прекрасни блондинка и брюнетка...и да си ги редува както си му дойде на кеф...поздравления...с двете си е най-добре...е*и ги дилемите... Цитирай
Recommended Posts