stephen Отговорено Август 25, 2005 Отговорено Август 25, 2005 hahaa Прасе, ми като вече ти е лесно, затрудни се сам - свири по - бързо всичко, което ти е лесно ако смяташ. че ще стане нещо или захвърли китарата и почни да учиш нещо друго! що слушаш всичко, вземи свири Пако.. а? чудя се - как се свири на китара с копитца? някой ден ще пием по бира и щи обясня що трябва да се придържаш към пънка Цитирай
Sturmfuhrer Отговорено Август 25, 2005 Отговорено Август 25, 2005 Прасе, като си падаш по модерен метъл, хвани някоя група от NWOAHM вълната и свири техните рифове/сола. Ще ти е интересно смятам Цитирай
Rotten Body Landslide Отговорено Август 25, 2005 Отговорено Август 25, 2005 Jaba The Hut ако е това за което се сещам...... :guitar: :guitar: :green: Цитирай
adXok Отговорено Август 25, 2005 Отговорено Август 25, 2005 Ми... Праслак, аз ти викам да си намериш някоя балада на Ерик Клептън. Най баналното ми предложение е "Tears In Heaven". Има и други, но научи да свириш добре първо тая... Цитирай
Morello Отговорено Август 25, 2005 Отговорено Август 25, 2005 Ми... Праслак, аз ти викам да си намериш някоя балада на Ерик Клептън. Най баналното ми предложение е "Tears In Heaven". Има и други, но научи да свириш добре първо тая... дай нещо по-сложно бие, 4овек пак да е Heaven, ама Stairway Цитирай
Burton Отговорено Август 25, 2005 Отговорено Август 25, 2005 къде забихге колегата в лежерията бе хора Цитирай
npace Отговорено Август 25, 2005 Автор Отговорено Август 25, 2005 стълбището го знам поне акустичната част, не съм я слушал тая песен от мноооого време Цитирай
Guest Отговорено Август 25, 2005 Отговорено Август 25, 2005 Бе и аз съм на подобен хал със свиренето, търся си нещо по-сложничко. Вярно, песни не уча мн., понеже нещо не мога да ги запомням. Може да хванеш някаква класика - Токата и Фуга, Фюр Елизе, Лунната соната, подобни разни. Може и някакъв трашец - Annihilator, Testament, Kreator - там сола бол ) Или пък хвани да учиш арпежчета Аз в момента се занимавам с такива разни неща и си ми е достатъчно трудно, но пък се кефя ) Приятно свирене и успех! :guitar: :guitar: :guitar: Цитирай
Passkalero Отговорено Август 25, 2005 Отговорено Август 25, 2005 Всичко изсвирихте,а? Ами БРАВО тогава!!! Цитирай
Sturmfuhrer Отговорено Август 25, 2005 Отговорено Август 25, 2005 Бе и аз съм на подобен хал със свиренето, търся си нещо по-сложничко.Вярно, песни не уча мн., понеже нещо не мога да ги запомням. Може да хванеш някаква класика - Токата и Фуга, Фюр Елизе, Лунната соната, подобни разни. Може и някакъв трашец - Annihilator, Testament, Kreator - там сола бол ) Или пък хвани да учиш арпежчета Аз в момента се занимавам с такива разни неща и си ми е достатъчно трудно, но пък се кефя ) Приятно свирене и успех! :guitar: :guitar: :guitar: кат търсиш, давай пак да се надсвирваме :) Цитирай
black_waltz Отговорено Август 25, 2005 Отговорено Август 25, 2005 виж Прасчо гледам си фен на ню метала фани чуи Unearth, при тях се усеща някво хардкораджииско влияние обаче песничките им са сравнително техничарски пък и солата са иначе за техничарски и трудни неща мога да ти направя списък от няколко страници въпроса е да свириш това което те кефи, иначе е смотано Цитирай
npace Отговорено Август 25, 2005 Автор Отговорено Август 25, 2005 я...я дайте някъде сайтче с разни интересни апержи да мъча пък накрая наистина да се надсвирваме Цитирай
chris_barnes Отговорено Август 25, 2005 Отговорено Август 25, 2005 ами Прасчо,аз незнам кво да ти кажа., и незнам как свирят другите от тоя форум,ама табулатурите са пълен шит...започни да си вадиш песните по слух...или поне така правят повечето мои познати и аз..,а ако ти е лесно пробвай да извадиш нещо на ДЕТ от Individual Thought Patterns,Symbolic или Тhe Sound Of Perseverance..ама със солата...(което смятам че ще ти отнеме доста време..особено солата..!!УСПЕХ!! Цитирай
npace Отговорено Август 26, 2005 Автор Отговорено Август 26, 2005 то аз като не мога да ги изкарам тея на китарата как ще ги изслухтя? иначе по слух гледам да си вадя песните, много полезо упражненийце иначе сега се кефя на Айран "Мейдън" и се чудя как да го извадя солото (първото или първата час, де да знам) на No More Lies Цитирай
Burton Отговорено Август 26, 2005 Отговорено Август 26, 2005 иначе сега се кефя на Айран "Мейдън" и се чудя как да го извадя солото (първото или първата час, де да знам) на No More Lies ползвай смело WaveLab-a Цитирай
Recommended Posts