marin_zhelezov Публикувано Октомври 18, 2008 Публикувано Октомври 18, 2008 Здравейте. Имам едно метално барабанче Pearl, но машинката му не работи и пружините са вечно отпуснати. Един от шарнирите е паднал и механизмът не бачка. Даваха ми акъл, че лесно може да се занити, но е ходене по нерви да търся хора, които да свършат тази работа. Предполагам, че може да се смени. Затова питам - за Пърл-овско малко барабанче само Пърл-овски машинки ли пасват или няма значение? От Варна съм, нямам идея дали се продават отделно, затова пиша първо тук и после евентуално ще пусна обява в определения раздел. Мерси предварително. Цитирай
kukls Отговорено Октомври 18, 2008 Отговорено Октомври 18, 2008 погледни в сайта на стаг , каталога с джаджите за барабанчета, дали е същото като дизайн . имам спомен че стаг бяха изкопирали този елемент.. ако мислиш за смяна това е единият от вариантите, въпреки че аз на стаг каквато и железария да е не взимам Цитирай
simon Отговорено Октомври 19, 2008 Отговорено Октомври 19, 2008 Най-добре сваляш машинката и тръгваш по магазините. Иначе само по снимка е трудно да се прецени. А от бг сигурно само на стаг ще имат такива джаджи и според мен ще има все пак някаква разлика, защото всеки модел си променя по нещо да не съвпадат съвсем, но поне може да провериш да си 100% сигурен. Цитирай
mike_portnoy Отговорено Октомври 19, 2008 Отговорено Октомври 19, 2008 погледни тук: http://www.fortebg.com/stagg_prices.pdf по-точно страница 64 "Snare Strainer". Има два модела Това са адресите на магазина: http://www.fortebg.com/contacts_bg.php Цитирай
vihro Отговорено Октомври 19, 2008 Отговорено Октомври 19, 2008 (Редактирано) Ако можеш снимай го да видим точно къде е проблема. По принцип има готини машинки и в Томан,а има и специализирани сайтове за "drumbuilding"-моето ново хоби но с цялата доставка може би не си струва,така че дай да видим за какво иде реч Ако може да се оправи е най-добре Редактирано Октомври 19, 2008 от vihro Цитирай
Recommended Posts