kolega Отговорено Юли 18, 2009 Отговорено Юли 18, 2009 ^xaxaaxax, точно щото не го кефи, ли?? ПП. И мен не ме кефи тоя звук, бтв Цитирай
su-to Отговорено Декември 24, 2009 Отговорено Декември 24, 2009 До колкото знам Cliff използва Overdrive и един ефект които се казва Wah-Wah.Metallica и сега го използват за For Whom the Bell Tools Цитирай
farscape Отговорено Декември 25, 2009 Отговорено Декември 25, 2009 (Редактирано) Не виждам смисъл да търсиш същият модел ефект. Така или иначе след тва си има и микс и мастеринг. Които достта променят, нещата. Тоя албум са му правили римейк и т.н. 1000 пъти досега. Гаранция даже не е и в тоналност ;-) Такъв звук се вади и от "МИЛИН КАМЪК"+"ПУЛДИН"- бас. Моето мнение е, че е от гейна на "МЕСА-та"+ уа- уа педал+лек реверб. Звучи логично?!?! Все пак годината е 82-ра, и май не е записвано с активни адаптори. Знам ли ;-).... П.С. еdited Редактирано Декември 27, 2009 от MDFk Цитирай
spineless Отговорено Декември 27, 2009 Отговорено Декември 27, 2009 (Редактирано) Дам, Electro Harmonix Big Muff + май Уа-то го държи горе. ПС. Да и Мъфа неговия тогава е бил за китара, за бас сигурно е нямало или не са го кефили ддз. Редактирано Декември 27, 2009 от spineless Цитирай
guitard Отговорено Декември 28, 2009 Отговорено Декември 28, 2009 (Редактирано) Ако се не лъжа и досега няма мъф за бас. То си е китарен ефект. Редактирано Декември 28, 2009 от guitard Цитирай
MaPuHcKu Отговорено Декември 28, 2009 Отговорено Декември 28, 2009 Вече има мъф за бас, миналата година го пуснаха, ако не се лъжа. Ето го -> МЪФ! Цитирай
Viper-X Отговорено Декември 28, 2009 Отговорено Декември 28, 2009 Окей, сега да внеса 100% просветление Записано е с EH Big Muff (зелен - руски) + Boss Compressor CS9 + Morley Power Wah Цитирай
armario Отговорено Януари 11, 2010 Отговорено Януари 11, 2010 Окей, сега да внеса 100% просветлениеЗаписано е с EH Big Muff (зелен - руски) + Boss Compressor CS9 + Morley Power Wah Е, да. На теб може да ти се вярва. Едва ли има по- голям почитател на Клиф / Бъртън / от теб. Цитирай
Recommended Posts