DeathZone Отговорено Август 25, 2005 Отговорено Август 25, 2005 Малко от моя Line6 ....... по точно бившия ... за съжаление , ма не може хем гарга, хем рошава Яко Копанье у картофите .... кликай смело Човек, просто трепеш рибата на пасажи Звука е убиец, а за "копането" думи нямам Благодаря , макар че не е кой знае какво , но ми попадна тук и се сетих за старото ми ефектче еееехххх за записи е страшно Цитирай
разбойник Отговорено Август 25, 2005 Отговорено Август 25, 2005 .....еееехххх за записи е страшно ,...за дома6ни условия стават! Тези две фрази изразяват добре моето мнение за POD и др. подобни продукти. За сега не съм чул симулатор който в група да звучи както трябва т.е. като истински усилвател. Естествено, аз съм басист и тия работи са ми чужди, така че не се впрягайте от мнението ми Цитирай
wessy Отговорено Август 25, 2005 Отговорено Август 25, 2005 еми то всеки със вкуса си аз лично съм слушал Вета 2 в група и си звучеше супер здраво ама един ПОД е 200 долара, една Вета 2000 така че нормално Цитирай
metalhammer Отговорено Август 26, 2005 Отговорено Август 26, 2005 Ако имах малко повече пари в сметката си ,6тях да подаря този ПОД 2.0 и floor bord-a!!И без това не ги ползвам!И както казах,отсега 6те подминавам тая марка(Line6),като малка гара!Някой от вас да е видял такава масирана реклама от други фирми които продават на професионални студиа и музиканти?...може и да гре6а,ама...ПОНЕЖЕ ПО СВЕТА ИМА 100-ПЪТИ ПОВЕчЕ АМАТЬОРИ ОТКОЛКОТО ПРОФЕСИОНАЛНИ МУЗИКАНТИ,6-ТАТА ЛИНИЯ РЕКЛАМИРА ПРОДУКТИТЕ СИ СИГУРНО ПОВЕчЕ ОТ КОКА-КОЛА!Е,...за дома6ни условия стават!Но не и за друго!Пък и за парите си качеството им може би струва?! Извинявам се на "истинските" фенове на тая марка Е ,зная че имат и професионални продукти...,така че пак се извинявам! Сифурно са яки! подкрепям може да сме малко но сме силни ! давайте си паричките за лине 6 юса лайна симулатори Цитирай
Black Bird Отговорено Август 26, 2005 Автор Отговорено Август 26, 2005 (Редактирано) всичките лайн-а сикс у реката.:green: Софтуер с АД-ДА Е имам предостатъчно написан за ПЦ и МАК Да си продават червените манерки с новия продукт ви показват че сега ще продават директ БоКС С СОФТУЕРА СИ Редактирано Август 26, 2005 от Nalbantov Цитирай
the_gorer Отговорено Август 26, 2005 Отговорено Август 26, 2005 Да докопам аз една червена сапунерка бъбрек, па за другото - здраве да е. Към 40 ампа са вътре, все някой ще свърши работа за метъл. А някой сеща ли се на коя фирма и на кой амп симулатор рекламната фраза беше нещо от рода на: "Получавате еди-колко си кубета, но без хернията" ? На POD ли беше, на GuitarRig ли беше...? :think: Цитирай
stratocaster Отговорено Август 26, 2005 Отговорено Август 26, 2005 Към 40 ампа са вътре, все някой ще свърши работа за метъл. аз имам един амп. нямам 40 събрани в един 'бъбрек'. но единия който си имам ми върши пре-доволна работа Цитирай
wessy Отговорено Август 26, 2005 Отговорено Август 26, 2005 (Редактирано) цифров моделинг Yamaha, Цифров моделинг Line 6 - общото е че и двете са цифрови - не можеш да кажеш че Yamaha е по добре от Line 6 само защото си с Yamaha btw моделите на Yamahata да не мислиш че са по големи като размер на платката и чипа от т.нар "бъбрек" Редактирано Август 26, 2005 от wessy Цитирай
stratocaster Отговорено Август 27, 2005 Отговорено Август 27, 2005 цифров моделинг Yamaha, Цифров моделинг Line 6 - общото е че и двете са цифрови - не можеш да кажеш че Yamaha е по добре от Line 6 само защото си с Yamaha btw моделите на Yamahata да не мислиш че са по големи като размер на платката и чипа от т.нар "бъбрек" друго имах впредвид но няма значение ти сам знаеш за какво става дума Цитирай
Recommended Posts