SpEcTeR Публикувано Октомври 12, 2008 Публикувано Октомври 12, 2008 Здравейте! Имам Creative Audigy SE BULK и ми препоръчаха да сменя оригиналните драйвери с някакви KX, които да сваля от този сайт - ЛИНК . Казаха ми, че с тях щяла да се държи по-добре от с оригиналните и затова реших да попитам и тук. Има ли смисъл да ги сменя? И ако някой ги е ползвал с такава карта да сподели мнение. Поздрави. Цитирай
Baby Thomas Отговорено Октомври 13, 2008 Отговорено Октомври 13, 2008 При мен с Аудиджи 1 определено ефектът беше много добър. Отнема време ограмотяването, запознаването с технологията, спецификата и настройките. Седмица мъки се отплащат добре после обаче. За повече инфо потърси старите теми от 2006-2007, където не еднократно сме писали ПОДРОБНО кое/какво/защо/как. По-конкретно моя милост беше дала доста подробно описание на лесен начин за добра конфигурация. Защото дефолт настройките са кофти и не помагат, а по-скоро пречат. Цитирай
SpEcTeR Отговорено Октомври 19, 2008 Автор Отговорено Октомври 19, 2008 точно описание за настройването не открих, но и не съм прегледал абсолютно всичко, ще ги инсталирам, ще пробвам... ще почета и ако стане по-добре супер, ако не - връщам тези на creative... Поздрави Цитирай
Recommended Posts