Super_4u6ka_Kitarist Публикувано Октомври 10, 2008 Публикувано Октомври 10, 2008 Така. Към февруари догодина има вероятност да се сдобия с един хубав Ибанец. Колебая се в момента между два модела - RG420EG и RG320PG. Та искам да питам някого, който разбира от адаптери и други такива(аз по прицип не съм много неразбиращ, но искам все пак някакво мнение), да каже коя би избрал на мое място, при положение, че разполагам с максимум около 1000 лв. Искам си флойд и ще свиря всякакви неща на нея. Може и да препоръчате и други модели. П.П. - И моля без спам Цитирай
liquid_death Отговорено Октомври 10, 2008 Отговорено Октомври 10, 2008 Помисли добре дали искаш точно ибанец.Моля поста ми да не се взима като спам, защото не е!Макар и тези китари да имат доста почитатели, то имат и доста които не ги харесват.Не ми допадат(поне на мен) и на твое място бих взел китара с повече душа(така да го наречем).Пък между тези две, аз бих взел РГ420-то. Цитирай
prayer4eto Отговорено Октомври 10, 2008 Отговорено Октомври 10, 2008 RG420EG, определено. А с това за душата не съм съвсем съгласен . Направо се удивих каква "душа" извади мойта "jumpstart package" китара, когато и смених струните от 9-ки на 11-ки . Цитирай
Super_4u6ka_Kitarist Отговорено Октомври 10, 2008 Автор Отговорено Октомври 10, 2008 Помисли добре дали искаш точно ибанец.Моля поста ми да не се взима като спам, защото не е!Макар и тези китари да имат доста почитатели, то имат и доста които не ги харесват.Не ми допадат(поне на мен) и на твое място бих взел китара с повече душа(така да го наречем).Пък между тези две, аз бих взел РГ420-то. Аз лично ги харесвам доста и смятам, че си имат достатъчно душа Цитирай
SomeoneElse Отговорено Октомври 10, 2008 Отговорено Октомври 10, 2008 Toчно тези двете ги има в един Пловдивски магазин. Аз лично не ти препръчвам тази с "паяжината", защото след това ще се видиш в чудо как да я поддържаш чиста, защото във вдлъбнатините, които образуват паяжината, както и в самата грапавост на покритието, според мен, ще се събира много мръсотия. Ако искаш разгледай по-нормалните модели до 1000 лв, защото за тези определено плащаш повече заради глезотийките по тялото. Цитирай
Super_4u6ka_Kitarist Отговорено Октомври 10, 2008 Автор Отговорено Октомври 10, 2008 Toчно тези двете ги има в един Пловдивски магазин. Аз лично не ти препръчвам тази с "паяжината", защото след това ще се видиш в чудо как да я поддържаш чиста, защото във вдлъбнатините, които образуват паяжината, както и в самата грапавост на покритието, според мен, ще се събира много мръсотия. Ако искаш разгледай по-нормалните модели до 1000 лв, защото за тези определено плащаш повече заради глезотийките по тялото. Eм тя и другата е релефна(свирил съм на такава), пък и не е сложно почистването. А тя си е 1030 лв(черната), което за тия суми не е много повече от другите. Цитирай
SomeoneElse Отговорено Октомври 10, 2008 Отговорено Октомври 10, 2008 Ами с разликата от около 150-200 лв можеш да си вземеш нещо отгоре, примерно някой як драйв педал или нещо такова, но ти си знаеш Знам, че инвестицията в китара е много по-дългосрочна и доста по-оправдана от друга гледна точка, но тук не става въпрос за качеството на китарата като инструмент, а за външния й вид. Но все пак, отново, парите и решението са си твои Цитирай
Recommended Posts