rocker_vn Публикувано Октомври 9, 2008 Публикувано Октомври 9, 2008 като идейка просто от capella - move on baby тук Цитирай
Sad But True Отговорено Октомври 17, 2008 Отговорено Октомври 17, 2008 Добра идея. Но трябва да се пипне тук там Виж сега, прибирам се в Бг на 31.10. Ако си мераклия обади ми се, ще се позанимаваме и смях ще падне , и по некоя биричка ще ударим . Цитирай
rocker_vn Отговорено Ноември 1, 2008 Автор Отговорено Ноември 1, 2008 аз пък да са еба в кавала сега го прочитам.снощи кантара щеше да се пръсне от хора.можеше да се понапием за пипването честно да ти кажа нямам никакви идеи в момента,но съм мераклия.иска ми се да направя някой ден някое кавърче на някое ретро денс парче (фен съм на тая музика също).резултата си представям да е нещо както се е получило при gammaray - its a sin,to/die/for - heat of the night,lacuna coil - enjoy the silence. ти какво имаш точно в предвид с "да се позанимаваме" - онлайн ли или... аз имам и един видео запис да ти давам от доста време Цитирай
Sad But True Отговорено Ноември 14, 2008 Отговорено Ноември 14, 2008 (Редактирано) Online няма как да стане, пусто , пак съм в странство и няма как да мъкна и китара с мен. Д**ба, пощурих са от командировки тази година. Обаче кат се върна ..... и китарата ми е вече готова и ще напраим една мазня Редактирано Ноември 14, 2008 от Sad But True Цитирай
rocker_vn Отговорено Ноември 19, 2008 Автор Отговорено Ноември 19, 2008 аз съм ЗА.имаш ми номера - звънкай Цитирай
Heartman Отговорено Ноември 20, 2008 Отговорено Ноември 20, 2008 като идейка просто от capella - move on baby тук Кво му е денс на тва супер яка тресня си е,ама кратичко ми дойде тъкмо се разкуфяхНапомни ми старите дни като се увличах по H-Blockx хеви яко!Давай в тоя дух! Цитирай
Recommended Posts