Hatered Публикувано Октомври 6, 2008 Публикувано Октомври 6, 2008 Наскоро се бяхме събрали с колегата китарист у тях и напраихме тоз небрежен кавър на таз до болка позната песновка. Записвано е с мик. за 2 лв , така че за качеството не се притеснявайте . По-скоро я пускам таз тема, че да получа някой съвет с пеенето, че напоследък понапревам в тая област и съветите са ми от голяма полза. Според колегата въобще не мога да пея и нямам глас.. Да видим дали па е така в действителност http://uploaded.to/?id=z0w4d0 Цитирай
mita4ky Отговорено Октомври 7, 2008 Отговорено Октомври 7, 2008 Амии май колегата ти е прав.. поне не звучиш добре в тази песен.Пробвай с някоя по-подходяща за твоя глас Цитирай
Zero Tolerance Отговорено Октомври 8, 2008 Отговорено Октомври 8, 2008 Не пееш правилно чисто технически....И не ти се разбират думите ,ако не знаех текста наизуст нямаше да го позная . Иначе пееш правилно,не е фалшиво...Тоналността в която свирите (ла минор :?? ) не ти е удобна...Преди да се научиш да си владееш гласа недей да правиш парчета с височини...Баритон си , без подготовка не можеш да изпееш чисто ми от първа като те слушам...А ти се опитваш да стигнеш до сол (не съм проверявал с точност тоновете , поне това чувам) .. А колегата ти , който прави опити за беквокали да не ти дава много акъл , защото е трагедия . Та иди при вокален учител... Цитирай
Hatered Отговорено Октомври 8, 2008 Автор Отговорено Октомври 8, 2008 (Редактирано) Мерси за стойностния коментар, личи си, че си компетентен в тая област.. Явно колегата е прав в 1 поне - има мн. още за дялкане... Редактирано Октомври 8, 2008 от Hatered Цитирай
emka Отговорено Ноември 25, 2008 Отговорено Ноември 25, 2008 абе ти пееш верно ама не е само там работата! учител, учител ... Цитирай
Recommended Posts