Jordan_J Публикувано Август 22, 2005 Публикувано Август 22, 2005 Ето и другото обещано ВИДЕО пар4е - едно лудо кънтри - стил чикен-пикин. Файла е големичък но няма да съжалявате за отделеното време, обещавам ви Лайв го правя и доста по-готино и раздвижено, просто камерата ме стъписва малко А понякога (по време на видеото се вторачвам в нея, щото гледам в дисплея и да видя какво става междувременно, вляво от мен е компа ми, дето и него гледам ама не се вижда Акомпанимента го водя реал-тайм с МИДИ бас педал, а брейковете и т.н. ки командвам със суич педал Кетрон ФС-6. Аранжера е Кетрон МидДжей. В по-голямата парчето го свиря фингър-стайл и става много гот - ритмично и ефектно!! Китарата е акустична Ямаха Ф-310-П (неозвучена !!) Вие ще кажете какво мислите ... CHICKEN PICKING - Show Time - VIDEO Цитирай
jFog Отговорено Август 22, 2005 Отговорено Август 22, 2005 голяма работа! на 59-секунда извади физиомутра много палаво произведение Цитирай
Jordan_J Отговорено Август 22, 2005 Автор Отговорено Август 22, 2005 голяма работа! на 59-секунда извади физиомутра много палаво произведение От Кашпировски съм се учил !! Хахахахахахах! Правя такива физиономии щото много ме кефи да свиря такова като на видеото!! Наистина! И аз го гледах после и така съм се смял на физиономиите! Веселба да има! Пък и по едно време като се заблях по компютъра не стигнаха праговете по грифа (към края) хахахахаххахх! Голям майтап падна!! Наздраве!! Цитирай
DeathZone Отговорено Август 22, 2005 Отговорено Август 22, 2005 Кънтрито е голяма работа , и аз съм му луд фен ..... ма я хвани телекастера и хвърли тея перца , па като почнеш ... спиране да няма .... :violin: :guitar: А иначе не мога да преценя как се справяш с този труден стил щото не чувам добре китарата .. ма май те бива Цитирай
Jordan_J Отговорено Август 22, 2005 Автор Отговорено Август 22, 2005 Кънтрито е голяма работа , и аз съм му луд фен ..... ма я хвани телекастера и хвърли тея перца , па като почнеш ... спиране да няма .... :violin: :guitar: А иначе не мога да преценя как се справяш с този труден стил щото не чувам добре китарата .. ма май те бива Много ме кефи тоя стил, наистина... Голямо удоволствие ми доставя ! :guitar: Телекастера ми е в БГ за съжаление... :wall: От него няма по-гот китара за този стил, но няма как засега ... От свирене не знам дали го докарвам, ама на туй видео от физиономии го докарвам със сигурност!! Хахахахах!! Наздраве, френд! Цитирай
Passkalero Отговорено Август 22, 2005 Отговорено Август 22, 2005 Ако трябва да бъда 4естен ,не ме кефи... китарата не се 4ува...и зву4и размазано...6то не се постара бе? Цитирай
Jordan_J Отговорено Август 22, 2005 Автор Отговорено Август 22, 2005 Ако трябва да бъда 4естен ,не ме кефи... китарата не се 4ува...и зву4и размазано...6то не се постара бе? От това по-натурално няма Това бе6е целта Цитирай
ReNaTa Отговорено Август 22, 2005 Отговорено Август 22, 2005 голяма работа! на 59-секунда извади физиомутра много палаво произведение От Кашпировски съм се учил !! Хахахахахахах! Правя такива физиономии щото много ме кефи да свиря такова като на видеото!! Наистина! И аз го гледах после и така съм се смял на физиономиите! Веселба да има! Пък и по едно време като се заблях по компютъра не стигнаха праговете по грифа (към края) хахахахаххахх! Голям майтап падна!! Наздраве!! А бе не знам,ама...от както го гледах и слушах сутринта цял ден чувам сигнали... Цитирай
spotlight_kid Отговорено Август 26, 2005 Отговорено Август 26, 2005 подсети ме да си пусна Албърт Лий...много яко го щипеш туй кънтри Цитирай
Jordan_J Отговорено Август 28, 2005 Автор Отговорено Август 28, 2005 подсети ме да си пусна Албърт Лий...много яко го щипеш туй кънтри Мерси много!! Този стил много ме кефи И аз съм голям фен на А. Лий! Год Блесс ю! :hello: Цитирай
Recommended Posts