promusic1974 Публикувано Октомври 4, 2008 Публикувано Октомври 4, 2008 Купих си хард диск от лаптоп , но не знам как да го форматирам за да ми го познае техникса . Форматирам го на Fat ,но не става . Ако някой се е сблъсквал с тоя проблем и знае как става , моля помогнете .Благодаря Ви предварително! Цитирай
peter96 Отговорено Септември 19, 2009 Отговорено Септември 19, 2009 Знам как да ти помогна пиши ми на peter.kamenov@abv.bg Цитирай
CyberGene Отговорено Септември 20, 2009 Отговорено Септември 20, 2009 Петре, сподели тук съветите си, иначе ще възприема, че си просто търговец, който си предлага услугите тук, което е против правилата и ще се наложи да те изтрия. Цитирай
BASHMAISTORA Отговорено Септември 20, 2009 Отговорено Септември 20, 2009 Защо го форматираш предварително- това предполага че му задаваш приоритет, рамка и файлова система която клавира може да не хареса. Опитай със фдиск от стартова дискета за 98 да го затриеш напълно- да няма партишъни и техникса сам да си го оразмери и форматира. А този хард който си купил фигурира ли по параметри във мануала на машината? Цитирай
Recommended Posts