the_gorer Публикувано Август 21, 2005 Публикувано Август 21, 2005 ОК, първият ми въпрос е: Разпознава ли някой този фиксиран бридж? Демек - какво производство е, марка, вид, стандарт и прочее? Снимка: Има ли ги в България (или поне подобен китайски аналог), къде и на какви цени? Мерси! Цитирай
Jordan_J Отговорено Август 21, 2005 Отговорено Август 21, 2005 Много интересен бридж. Не съм виждал сякак такъв или поне не съм обърнал внимание. Модела е: НЕИЗВЕСТЕН, Мястото е: eBay, Цената е: Ниска Веднъж си купих чисто нов бридж за Fender Телекастер - със всичко по него - винтове и капачка даже за ... 10 ЕВРО от Германия (в eBay). Цитирай
pacman Отговорено Август 21, 2005 Отговорено Август 21, 2005 На мен ми мяза на Leo Quan от пръв поглед. Той прави и доста популярните струнници за бас BADASS. Аз имам корейският аналог Взех го от xxxx за 20 лв. преди няколко месеца Има подобни, производство на Schaller, Gotoh и мн. др. Цитирай
the_gorer Отговорено Август 21, 2005 Автор Отговорено Август 21, 2005 Ако има такива за по 20 кинта, ще си взема един, па може и повечко. На мен ми трябва за китара. Видях бриджовете на Leo Quan - супер яки са, имат и модел с файнтюнери, но не са същите. Това на снимката е от един BC-Rich. Ще погледна те какви фиксирани бриджове позват напоследък. Цитирай
pacman Отговорено Август 21, 2005 Отговорено Август 21, 2005 (Редактирано) Ей това е това, което аз имам : http://www.guitarpartsusa.com/item--Copy-o...chrome--PROD288 РФ - 20 лв Принципно е същия като този, който си постнал Редактирано Август 21, 2005 от pacman Цитирай
the_gorer Отговорено Август 23, 2005 Автор Отговорено Август 23, 2005 (Редактирано) Има ли български сайт, от който да мога да си купя бридж онлайн? Райзин Форс продават ли по интернет? Ако нема такова животно, наема ли се някой като ходи до магазина да ми купи един от онези за 20 кинта и да ми го прати по пощата? (плащам си, естествено) Добре ще е все пак някъде в интернет да се види какво предлагат, защото не всичко ще пасне на Кремоната... :think: ЕДИТ: Glacierise май вече не работи в РФ, но във форума имаше още някой, който бачка там. Моля, кажете какъв му е ника да го питам директно. Редактирано Август 23, 2005 от the_gorer Цитирай
Recommended Posts