Jordan_J Публикувано Август 20, 2005 Share Публикувано Август 20, 2005 Изрових това парче (цялото) от една стара компилация с МП3. Записах го преди доста време - преди около 6 години - на сцената, докато свирим. Точно тогава си бях получил новата китара Ibanez Jem7VWh и бях като тибетски монах - не стъпвах на земята от радост !! Имах нужда да и се накефя и ми хрумна тази идея и я направих набързо... Ползвах Hughes&Kettner Tubeman II --> Marshall Valvstate VS-100 --> оттам с микрофон и в миксера... Стана интересен тон, макар, че се различава със сегашните ми разбирания, все пак доста време мина оттогава... Линка е тук: "SWINGING" - Live Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
adXok Отговорено Август 20, 2005 Share Отговорено Август 20, 2005 Ми... рокче бе! Аз сеа какво парче ви готвя... маммоуууу! Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Jordan_J Отговорено Август 20, 2005 Автор Share Отговорено Август 20, 2005 Явно не си си направил труда да го изтеглиш ... А си постнал по заглавието само, което ... е не съвсем като парчето ... Пускай по-скоро :hello: :hello: Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
DeathZone Отговорено Август 21, 2005 Share Отговорено Август 21, 2005 (Редактирано) Ми мен ми харесва много както и бруталното ти свирене , така и звука , макар че киатарата стои малко назад според и баслето е малко силно в ниските , ма тва си е лайв запис , така че си е супер ... Евала....... нема сикс/файф Мен точно такъв звук на китарата ми харесва Редактирано Август 21, 2005 от DeathZone Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
adXok Отговорено Август 21, 2005 Share Отговорено Август 21, 2005 visisndann-e, ако ми говориш за точкувания ритъм в барабаните... съм съгласен. Има суинг забежка, но твърде стандартна. Затова - рокче! Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
spotlight_kid Отговорено Август 21, 2005 Share Отговорено Август 21, 2005 многоо Повер /power/ личи си че си се размазал от кеф докато си свирил Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
ReNaTa Отговорено Август 21, 2005 Share Отговорено Август 21, 2005 Невероятно зареждащо действа!!!! Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Jordan_J Отговорено Август 21, 2005 Автор Share Отговорено Август 21, 2005 Мерси, колеги и приятели @АдХок, само подхвърлих. Дано не си се обидил нещо. Просто така ми се стори, че ... не си го чул. Извинявай ако нещо Добре дошли и на новите сексапилни обекти във форума !! Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
the_gorer Отговорено Август 21, 2005 Share Отговорено Август 21, 2005 Вижън, много яко лайфче, ама и аз като теб се захласнах по новите попълнения... ReNaTa, здравей и добре дошла! Гледам ти аз аватара и преглъщам ли, преглъщам... :inlove: Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Jordan_J Отговорено Август 21, 2005 Автор Share Отговорено Август 21, 2005 Вижън, много яко лайфче, ама и аз като теб се захласнах по новите попълнения... ReNaTa, здравей и добре дошла! Гледам ти аз аватара и преглъщам ли, преглъщам... :inlove: Ами и аз така Май "всички сме за Варна!" Хахахаххахах! :hello: :hello: :hello: Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts