mravka Публикувано Септември 28, 2008 Публикувано Септември 28, 2008 Здравейте,незнам дали точно тука е мястото за такива въпроси,но исках да попитам за един mixer Soundtracs solo 16 канален...дали ще върши добра работа за студио и да си кажете мнението за него ....Благодаря предварително...ПОЗДРАВИ soundtracs solo 16 Цитирай
mravka Отговорено Октомври 4, 2008 Автор Отговорено Октомври 4, 2008 мерси за проявеното внимание Цитирай
Parni_Valjak Отговорено Октомври 4, 2008 Отговорено Октомври 4, 2008 ...един mixer Soundtracs solo 16 канален...дали ще върши добра работа за студио... На този въпрос трябва да отговори или звуковия инжинер, който ще работи с него, или специалистът който прави студиото. Така зададен въпросът е нещо като адрес на писмо "на село за татко"...и затова няма отговори. Цитирай
mravka Отговорено Октомври 7, 2008 Автор Отговорено Октомври 7, 2008 Аз исках да ми се каже коментар за самият миксер понеже марката SOUNDTRACS не ми е позната .... Цитирай
synchu Отговорено Октомври 9, 2008 Отговорено Октомври 9, 2008 Aми явно не е много позната и няма кой да "ти се каже". Иначе коментарно погледнато Soundtracs се води средна ръка работа, а с този брой канали се води и малък, като за основна "конзола" за студио. Какво ще прави този пулт и какво му е мястото във веригата в студиото? Цитирай
Recommended Posts