mybata Публикувано Септември 27, 2008 Публикувано Септември 27, 2008 някои да има представа как да си направия друм модул ? Цитирай
Overdrive Отговорено Септември 28, 2008 Отговорено Септември 28, 2008 Ае не са ли научи че вАпрос са пише с Ъ?? Аман от неграмотници Цитирай
vlex Отговорено Септември 28, 2008 Отговорено Септември 28, 2008 Аку разере6 искам да ми каже6 и на мен 4е и аз искам да си направия! Цитирай
mybata Отговорено Септември 28, 2008 Автор Отговорено Септември 28, 2008 в търса4ката не намирам ако някои знае некви инструкции да прати Цитирай
MR_STENCH Отговорено Септември 28, 2008 Отговорено Септември 28, 2008 Щом си такъв "мераклия"..... http://edrum.info/ Изпробвал съм го лично - работи. Имай предвид, че е сложно... и то доста. Цитирай
Nikifena Отговорено Септември 28, 2008 Отговорено Септември 28, 2008 ^ Чак пък сложно Тоя проект го следя сигурно от едно 5-6 години. Може би от както излезна на бял свят. MR_STENCH, ще ми е интересно щом си го правил да дадеш някакви впечатления относно проекта. Как работи, читаво ли хваща сигналите, стабилен ли е и тн.. Каквито и да са впечатления се ще са полезни. Гледам, че пича дето го прави тоя проект непрекъснато се кефи и издава нови софтуерни ъпдейти. Лично аз смятам, че това е най-добрия фрии проект от този род. Цитирай
MR_STENCH Отговорено Септември 28, 2008 Отговорено Септември 28, 2008 ^Всъщност аз разбрах за него точно от теб за което Благодаря! От доста време съм готов с електрониката и честно казано... поне за мен в този проект по-трудното се оказа конструирането на самите падове... но продължавам да опитвам и се надявам скоро да пусна сет-а в действие, че ме сърбят ръцете да тропам . От пробите до момента съм доволен. Модула работи абсолютно стабилно, изпробвах две Firmware версии, PIC-a се програмира без проблеми и "пали" от раз. Трудно ми е да дам оценки за динамично поведение тъй като не съм го пробвал с фабричен пад... но с моите работи добре... има четири вида динамични зависимости (осезаване силата на удар) - една линейна, две логаритмични и една експоненциална. За всеки вход може да се настройва индивидуално нота, "мъртво" време между два удара, праг на задействане. Има и кросталк неутрализация за да не се задействат падовете от евентуални вибрации предавани по стойката.Постарал се е доста авторът Тук: http://www.putfile.com/album/0/mrstench има няколко снимки... щом го завърша ще пусна и семпъл. Цитирай
Nikifena Отговорено Септември 29, 2008 Отговорено Септември 29, 2008 супер е станал! чакаме семпли Ето един линк по същата тема: http://www.edrums.info/ Цитирай
mybata Отговорено Септември 29, 2008 Автор Отговорено Септември 29, 2008 4астите от каде мога да ги набавя и дали в млаг контруктор мога вси4ките да ги намера Цитирай
Overdrive Отговорено Септември 29, 2008 Отговорено Септември 29, 2008 намат о "млат кондуктор" - там са само от ено време останъли соц отпадъци особено за десплеи престава нямам имад ли ама май не Цитирай
vlex Отговорено Септември 29, 2008 Отговорено Септември 29, 2008 (Редактирано) Колко пъти да ти казвам, че "млат" се пише с "г" Баси нищо не вдяваш от новия правопис Редактирано Септември 29, 2008 от vlex Цитирай
patient Отговорено Септември 30, 2008 Отговорено Септември 30, 2008 @MR_STENCH Супер! Най-много се накефих на последната снимка - масичката отрупана с чарколяци търсещи своето място. Почти като вкъщи само дето липсва препълнения пепелник и празните шишета от бира Ще чакаме семпли с нетърпение... Цитирай
Recommended Posts