black_skull Публикувано Септември 27, 2008 Публикувано Септември 27, 2008 търся някакъв плъгин за обработка на вокали... (: Цитирай
black_skull Отговорено Септември 30, 2008 Автор Отговорено Септември 30, 2008 предполагам схванахте въпроса ми? някакъв vst плъг... както гитар риг за китарите (: Цитирай
dedomito Отговорено Октомври 1, 2008 Отговорено Октомври 1, 2008 Melodyne Plug-In Разрови в нета и ще го намериш . Интересна програмка е , слага се на изхода на трака и в последствие позволява във едитора си да коригираш всеки тон . В смисъл ако има някъде малко фалш в пеенето се коригира . Смятам , че може да ти свърши доста работа , но не е универсалното лекарство . Успех Цитирай
f1_sound Отговорено Октомври 1, 2008 Отговорено Октомври 1, 2008 Почти всеки един плъгин EQ, compressor и.т.н. може да се използва в реално време, с Сонар, Рийпър, Кюбйз. Саплитюб ....... и прилична звукова карта с ниска латенция ...ънд... дърт.. стенд.. ми...... Цитирай
yamaha Отговорено Октомври 1, 2008 Отговорено Октомври 1, 2008 Почти всеки един плъгин ... Ммм дааа...а за височинните корекции имам чувството, че АТ отива в 9-та глуха откак излезе Melodyne. П.П. Васко, обещал си ми една кафе-среща още откак взехме бас-траповете. Цитирай
Recommended Posts