black_skull Публикувано Септември 27, 2008 Публикувано Септември 27, 2008 търся някакъв плъгин за обработка на вокали... (: Цитирай
black_skull Отговорено Септември 30, 2008 Автор Отговорено Септември 30, 2008 предполагам схванахте въпроса ми? някакъв vst плъг... както гитар риг за китарите (: Цитирай
dedomito Отговорено Октомври 1, 2008 Отговорено Октомври 1, 2008 Melodyne Plug-In Разрови в нета и ще го намериш . Интересна програмка е , слага се на изхода на трака и в последствие позволява във едитора си да коригираш всеки тон . В смисъл ако има някъде малко фалш в пеенето се коригира . Смятам , че може да ти свърши доста работа , но не е универсалното лекарство . Успех Цитирай
f1_sound Отговорено Октомври 1, 2008 Отговорено Октомври 1, 2008 Почти всеки един плъгин EQ, compressor и.т.н. може да се използва в реално време, с Сонар, Рийпър, Кюбйз. Саплитюб ....... и прилична звукова карта с ниска латенция ...ънд... дърт.. стенд.. ми...... Цитирай
yamaha Отговорено Октомври 1, 2008 Отговорено Октомври 1, 2008 f1_sound написа: Почти всеки един плъгин ... Ммм дааа...а за височинните корекции имам чувството, че АТ отива в 9-та глуха откак излезе Melodyne. П.П. Васко, обещал си ми една кафе-среща още откак взехме бас-траповете. Цитирай
Recommended Posts