Stoyko Lisichkov Публикувано Септември 24, 2008 Публикувано Септември 24, 2008 Предлагат ми акг с 3000, имате ли впечатления от него. Говоря за предшественика на C3000B, така че ще съм благодарен ако някой сподели инфо за него. Цитирай
Stoyko Lisichkov Отговорено Октомври 1, 2008 Автор Отговорено Октомври 1, 2008 Никой нищо не каза запмикрофона, а аз вече го взех. Та освен аз да дам едно субективно мнение. Мика ми се стори доста дабър, има си low cut, pattern mode, пад за -10 дБ. С доста изразени ниски е, звучи плътно. Според мен има нужда от доокрасяване на високите честоти, идват ми в по-малко. Това е от мен, като се върна в стз ще запиша някой друг семпъл. Цитирай
vihro Отговорено Октомври 1, 2008 Отговорено Октомври 1, 2008 Трябваше само да пуснеш търсене в Гугъл-излиза доста информация и съпоставяне от различни тон инжинери между двата микрофона.Определено предпочитат новия модел и обясняват защо.Така реших C3000B да е и моят избор за овърхед.Иначе честито за придобивката поздрави Вихрен Цитирай
Recommended Posts