Mensa Публикувано Септември 21, 2008 Публикувано Септември 21, 2008 (Редактирано) Здравейте. След дълго отсъствие от раздела Авторска Музика - ето ни пак. Предлагам Ви последната записана песен на нео-метъл бандата Invisible Dreams - The New Monster Behind The Walls In The Rain Forrest или за по-кратко Love You NOT . Записахме я преди 2 седмици и според нас е малко по-различна от предните неща, които сме правили. Ще се радвам да разбера мненията Ви за парчето. Ето го и него: Love You NOT Редактирано Септември 21, 2008 от Mensa Цитирай
yakiya Отговорено Септември 21, 2008 Отговорено Септември 21, 2008 Е, много е добро!Нема кво. Цитирай
chalgasucks Отговорено Септември 22, 2008 Отговорено Септември 22, 2008 евала пичове пърчето радва много , продължавайте така Цитирай
zwero Отговорено Септември 23, 2008 Отговорено Септември 23, 2008 Oригинално въпреки, че не обичам да ми крещят на главата...остарявам Цитирай
jFog Отговорено Септември 26, 2008 Отговорено Септември 26, 2008 шес е ! прекрасно гласче има певеца Цитирай
synchu Отговорено Септември 26, 2008 Отговорено Септември 26, 2008 (Редактирано) Мноо добро .... не мога да разбера как могат да се съберат две страници коментари за хм...."уникален китарист" ... а ценните парчета йок. Мен груповите/гроул вокали ми харесват много. Но в тази връзка бих сменил основния вокал като тип. Защото някак не се връзва. Груповите звучат страшно мощно. Соло вокала все едно шепне - няма тяга. Бих го направил гроул Но това съм само аз Иначе Evergrey ми наподобява луееко като стилистика Ся слушам пак - направо мноооооо ме кефят тез вокали - груповите/гроул Редактирано Септември 26, 2008 от synchu Цитирай
fluti Отговорено Септември 27, 2008 Отговорено Септември 27, 2008 Браво, не съм се и съмнявал, че ще е добро, имайки предвид предишните ви песни. Цитирай
toly Отговорено Октомври 1, 2008 Отговорено Октомври 1, 2008 пичове вие сте СУПЕР отдавна не бях чувал нещо българско и читаво Цитирай
peshoy2k Отговорено Октомври 4, 2008 Отговорено Октомври 4, 2008 още от кавъра на seal съм се абонирал, къртите момци Цитирай
Recommended Posts