APO78 Публикувано Септември 20, 2008 Share Публикувано Септември 20, 2008 Песента отдавна я има като идея ,но днес успяхме да и дадем по завършен вид .Кусури има и ще се радвам да ги чуя от вашата гледна точка Ето и песента-http://media.putfile.com/Shouting-out-SY Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
APO78 Отговорено Септември 21, 2008 Автор Share Отговорено Септември 21, 2008 http://media.putfile.com/Shouting-out-SY ей го пак линка че предният нещо не съм го направил както трябва Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
APO78 Отговорено Септември 24, 2008 Автор Share Отговорено Септември 24, 2008 Пускам нов линк наново миксирана песента, някой ако я е чул моля да каже как е този микс ,има ли подобрение или съм в грешна посока http://media.putfile.com/Shouting-out-SY-10 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Dilian Nedev Отговорено Септември 24, 2008 Share Отговорено Септември 24, 2008 Песничката е хубава Но микса е много плах според мен . Използвай компресор на мастера , но не прекалявай . И вокала има прекалено много ривърб , по-добре пробвай да смесиш и малко дилей . Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
zwero Отговорено Септември 24, 2008 Share Отговорено Септември 24, 2008 Песента е добра.Ако сте искали да звучите като групите от 80-те, почти сте успяли. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
{{RazoR}} Отговорено Септември 26, 2008 Share Отговорено Септември 26, 2008 Браво! Аз лично се изкефих много на песента! Много е мелодична и грабваща... Да, и аз мисля че колегата е прав за реверба и за плахия микс.... Също така - около 2:30 има барабаните вкарват един преход, който някак влиза неритмично, а след това има маааалко фалшиво в пеенето тук-таме и в двата гласа- почти неуловимо, но се усеща... Но както и да е - исках да кажа, че има много готино и светло усещане в тази песен, и поне мен ме развълнува и ми стана много гот като я слушах няколко пъти Поздрави Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
APO78 Отговорено Септември 29, 2008 Автор Share Отговорено Септември 29, 2008 Песничката е хубава Но микса е много плах според мен . Използвай компресор на мастера , но не прекалявай . И вокала има прекалено много ривърб , по-добре пробвай да смесиш и малко дилей . Прав си за микса сложих на мастера Q10 compressor на Waves, но нема особенна файда ,а вокала ще се записва отново в скоро време и ще намалим ривърба Песента е добра.Ако сте искали да звучите като групите от 80-те, почти сте успяли. Не ни е било това целта определено, но ако така ти звучи нема лошо ,важното за нас е дали те е докоснала песента дори и малко ,другото няма значение, песента я правим за да си начешем крастата без никакви амбиций или намерения за нещо повече {{RazoR}} Мерси!Абсолютно аризонни и точни забележки ,като запишем вокала отново лично ще ти го пратя да си кажеш мнението ,защото като те чух как пееш онемях! Поздрави и почитания! Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
LOE Отговорено Септември 29, 2008 Share Отговорено Септември 29, 2008 (Редактирано) Много тънко и рехаво звучи, и няма широчина на звука пробвайте да запишете вокала с микрофона по близо до устата му малко повече обем на китарите, в момента само жужат, същото може да се каже и за фуса и чинелите Q10 не е компресор а еквалайзер сложи мултибанд компресор на изхода Редактирано Септември 29, 2008 от LOE Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
APO78 Отговорено Септември 29, 2008 Автор Share Отговорено Септември 29, 2008 Много тънко и рехаво звучи, и няма широчина на звука пробвайте да запишете вокала с микрофона по близо до устата му малко повече обем на китарите, в момента само жужат, същото може да се каже и за фуса и чинелите Q10 не е компресор а еквалайзер сложи мултибанд компресор на изхода Моя грешка имах в предвид C1 compressor еми китарите са на 2 отделни канала съответно солото е 55 пан ,ритъма е 60 не знам как да я докарам тази дълбочина ,дай съвет ако е удобно.Барабаните не съм ги обработвал директно от ezdrummer със C1 compressor ,пък вокала е записван на Skype mic за 5 лв така че му е простено Ще съм ти благодарен ,ако дадеш съвет за китарите Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Polyphone Отговорено Октомври 1, 2008 Share Отговорено Октомври 1, 2008 Супер е парчето, браво! Повишете нивото на вокалите и ще стане още по-добре. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
yotzzo Отговорено Октомври 1, 2008 Share Отговорено Октомври 1, 2008 Свежо Искаме още! Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
APO78 Отговорено Октомври 9, 2008 Автор Share Отговорено Октомври 9, 2008 Polyphony Yotzzo - Радваме се ,че се е харесала на някого ,ще запишем наново вокалите и скоро ще я постнем Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts