progressive Отговорено Август 19, 2005 Share Отговорено Август 19, 2005 (Редактирано) много приятно звучи. - 1.59-2.00 полутона в баса ме изхвърли зверски в небето а след това и леката забешка в 2/4,както и пак същия полутон на баса в 2.16! Кеф!!! - 3.25... е тоя енхармонизъм ми разказа играта! @adXok или аз съм глух, или таймера на плейъра върви в друго време, или ти нещо си се объркал (или не знаеш какво значат термините които използваш)... не се заяждам- просто констатирам! Редактирано Август 19, 2005 от progressive Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Smokejack Отговорено Август 19, 2005 Share Отговорено Август 19, 2005 @adXok или аз съм глух, или таймера на плейъра върви в друго време, или ти нещо си се объркал (или не знаеш какво значат термините които използваш)... не се заяждам- просто констатирам! Мдаам съгласен съм,големи формули голямо чудо е писал господин adxok и нищо общо с истината Иначе за парчето евалас,много е готино :guitar: Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
stratocaster Отговорено Август 19, 2005 Share Отговорено Август 19, 2005 супер!!!! а как си го записвал? Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
adXok Отговорено Август 19, 2005 Share Отговорено Август 19, 2005 Росене, КЪДРИШ братче... страшен дивак си, то се чува! Аз да кажа моите си "оргазми" от парчето: - 1.59-2.00 полутона в баса ме изхвърли зверски в небето а след това и леката забешка в 2/4,както и пак същия полутон на баса в 2.16! Кеф!!! - 3.25... е тоя енхармонизъм ми разказа играта! Иначе Joe Satriani и аз го зная, то кой ли не се е учил от него!? Ами може... Ползвам Winamp 5.09! Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
jFog Отговорено Август 19, 2005 Share Отговорено Август 19, 2005 Дет-а Зон-а много можи деба батка, на къв хонорар свириш на нота или минута, да почвам да събирам пари Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
black_waltz Отговорено Август 19, 2005 Share Отговорено Август 19, 2005 маикооуу, мноу яко тва, принципно не съм много по този стил, убаче това определено много ми хареса и аз искам така да свиря П.С. и базчето звучи много интересно Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Burton Отговорено Август 19, 2005 Share Отговорено Август 19, 2005 :inlove: :inlove: Поредната лудница! Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
boogerman Отговорено Август 20, 2005 Share Отговорено Август 20, 2005 Чшшшш Роскаааааа.... опасен си ей...... Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Passkalero Отговорено Август 20, 2005 Share Отговорено Август 20, 2005 Браво Пи4! Само така! Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Jordan_J Отговорено Август 20, 2005 Share Отговорено Август 20, 2005 Евала, машала! Браво!! Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
DeathZone Отговорено Август 21, 2005 Автор Share Отговорено Август 21, 2005 Ехеее благодаря за хубави думи , ..... карате ме да се чувствам страшно щастлив ..... ще продължавам да се потя на любимия си инструмент с още по голяма сила. Радвам се че това мое инструманталче е успяло да грабне толкова мои приятели и съфорумци , така че скоро ще го презапиша и надявам се с участието на Vlado Abroad и Geo да му дадем нов нов живот.Още веднъж искренно ви благодаря!!! А за звука , ми записвано е преди две години точно като се сдобих с XT-o , което вече е притежание на един наш съфорумец , та се надявам попаднало е в кадърни ръце Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
stratocaster Отговорено Август 23, 2005 Share Отговорено Август 23, 2005 Ехеее благодаря за хубави думи , ..... карате ме да се чувствам страшно щастлив ..... ще продължавам да се потя на любимия си инструмент с още по голяма сила. Радвам се че това мое инструманталче е успяло да грабне толкова мои приятели и съфорумци , така че скоро ще го презапиша и надявам се с участието на Vlado Abroad и Geo да му дадем нов нов живот.Още веднъж искренно ви благодаря!!! А за звука , ми записвано е преди две години точно като се сдобих с XT-o , което вече е притежание на един наш съфорумец , та се надявам попаднало е в кадърни ръце стига бе! с XT ли си записвал това? мале мале.....браво! Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts