Jordan_J Публикувано Август 18, 2005 Share Публикувано Август 18, 2005 Това е едно видео, което направихме докато свирех вариант трио. Вече минаха май 2 години оттогава. Но стана много спонтанно и хубаво си мисля ... Пък вие ще кажете мнението си ... Откъсите са от: "LOVE IS ON THE WAY" - by Sigon Kick и "TEARS IN HEAVEN" - by Eric Clapton Снимах с миниДВ камера на стенд. Звука е от мик-а на камерата - не е обработван допълнително или да е записван директно от миксера ... Записвах с YAMAHA SLG-100-N (Silent Guitar). Много ми харесва звука на това "животно", особено за лайв ... Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest sinergy Отговорено Август 18, 2005 Share Отговорено Август 18, 2005 На мен много ми хареса, БРАВО Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
spotlight_kid Отговорено Август 18, 2005 Share Отговорено Август 18, 2005 уплугети му е майката ...звучи яко някак си по натурално без куп ефекти..просто китарка ,ритъм и гласове яко...ехххххххххх спомних си студенските купони където се събирахме 3 китаристи и праскахме Флойд...а останалите пееха с нас. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Slinky Отговорено Август 18, 2005 Share Отговорено Август 18, 2005 Добре братче, много добре. Сайгън Кик са една от най-любимите ми банди. Но на оригиналното парче китарата е малко по-глуха - не съм поглеждал на диска си с какво е изсвирена. Джейсън Бийлър свири главно с ESP-та като електрически китари, но ще видя на диска и утре ще ти напиша. Но иначе гледам го свириш парчето наполовина както е оригинала, наполовина както аз го бях извадил навремето . Чак след време разбрах как се е свирела наистина. Ама щом я свириш и я пееш едновременно . Иначе Сайгън Кик имат едно много яко друго парче Spanish rain от последния албум. Не че имат нещо, което да не е яко - според мен де. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Jordan_J Отговорено Август 18, 2005 Автор Share Отговорено Август 18, 2005 ... Но иначе гледам го свириш парчето наполовина както е оригинала, наполовина както аз го бях извадил навремето . Чак след време разбрах как се е свирела наистина ... :hello: Да, знам много добре за какво говориш ... Последния тон от фигурата е с половин тон надолу Но аз просто така си го свиря, не че не съм го извадил както трябва. Иначе бладогаря много за хубавите думи ... Ще видя дали имам тия парчета, за които каза и ще преслушам с интерес ... Ако не - ще пращаш на е-мейла :hello: :hello: :hello: @СпотлайтКид и @Синдерджи --> ! И аз като бях във ВИНС-а във Варна какви вечери сме имали... Свирехме в подлеза пред ВИНС, който го бяха направили много хубав бар наречен "ПОДЛЕЗА"/"Мястото на короната"... Та там свирехме с един бургазлия 2 акустични китарии и пеене... Понякога сме събирали над 300 човека и се налагаше да затворят вратите и да не могат да влизат повече хора, защото сервитьорките не можеха да си вършат работатат... Всичко беше само студенти - невероятни вечери и спомени ... Мале, мале.... Това време да можеше да се върне ... Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Passkalero Отговорено Август 18, 2005 Share Отговорено Август 18, 2005 Много е готино,бе!Бях го забравил!Всеки ден някое моми4е ме пита за тебе,явно сте им взели акъла на вси4ки в Greenland Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Jordan_J Отговорено Август 18, 2005 Автор Share Отговорено Август 18, 2005 Много е готино,бе!Бях го забравил! . . . Аз имах доста интересни неща на ДВ касетки, но съм ги оставил в БГ, щото не планирах да купувам скоро ДВ камера, ама ето, че сега ми се налага, пък касетките са в БГ ... Ще изровя нещо интересно ЛАЙВ, като се приберем сега и ще постна някоя "БИЧКИЯ" Пък за другото - нали затуй дойдохте и вие - да поемете щафетата Вие не че не сте я поели вече, по това което се чува из Острова ... Ама ади млъквам, че да не вземе приятелката ти да се регистрира във форума и да прочете постовете Пък и имаш други фенки/съгражданки дет четат също тук ... Да не вземат в желанието си да те имат да пуснат някоя подводница Хахахаххаха!.... Ади стига офф-топик Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
DeathZone Отговорено Август 18, 2005 Share Отговорено Август 18, 2005 Ебаси гадния нет имам , дано се оправи скоро че да ви видя , къде сте заработили тези яки китарки , щото нали на бачкане сте се записвали .... Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Jordan_J Отговорено Август 18, 2005 Автор Share Отговорено Август 18, 2005 Ебаси гадния нет имам , дано се оправи скоро че да ви видя , къде сте заработили тези яки китарки , щото нали на бачкане сте се записвали .... Не, не е правено по време на бачкане точно. И така сме свирили някои вечери, но през повечето време свирим по друг начин. Те зад нас се виждат барабаните и другите инструменти. Жалко, че ми ги няма касетките тук да изкарам някоя "по-зверска" вечер ... Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
DeathZone Отговорено Август 18, 2005 Share Отговорено Август 18, 2005 чуххххххххххх ....... ей хорааааааа ееех ще не съм бил там да се насера от кеф ....... яки сте МНОГОООООО Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
DeathZone Отговорено Август 18, 2005 Share Отговорено Август 18, 2005 (Редактирано) Пак да напиша ........ много ми хареса ...... просто страшно много ...... сега разбрах и за китарите и за всичко ... Данн всичко кето имаш си си го заслужил човеко .... спор няма пускам го за 10-ти път Редактирано Август 18, 2005 от DeathZone Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Passkalero Отговорено Август 18, 2005 Share Отговорено Август 18, 2005 Много е яко като се саберат 200-300ду6и,... да ти е кеф да свири6.Бе направо понякога е като на концерт.Лягам си с главоболие от 6ума който ние сме вдигали А то 4е старата банда на Даката бе6е най-добрата която се е подвизавла тук спор няма!!!!! Летвата е много на високо ,и май дълго така 6те си остане.... Покажи о6те не6то Дака!(забравих да те питам.Мога ли така да те нари4ам във форума?) Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Queroth Отговорено Август 18, 2005 Share Отговорено Август 18, 2005 при мен нямат звук тези филмчета Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Jordan_J Отговорено Август 18, 2005 Автор Share Отговорено Август 18, 2005 Пак да напиша ........ много ми хареса ...... просто страшно много ...... сега разбрах и за китарите и за всичко ... Данн всичко кето имаш си си го заслужил човеко .... спор няма пускам го за 10-ти път Благодаря ти много пич! Едва ли заслужаваме чак такива суперлативи, но това е което правим за да живеем, така да се каже... Няколко пъти сме правили акустични вечери в THULE's ROCK CAFE в столицата на Гренландия. Иначе реално работим по малко по-различен начин. Записано с камера е долу горе ОК, но на живо наитина е с пъти по-добре. Звука е оцветен съвсем малко с ефекти и ЛАЙВ наистина е много ефектно да се чуе и види намясто... Много важни детайли не се чуват от саунда записан с камера, но няма какво да се направи по въпроса, освен ако не се запише професионално, а това не беше нашата цел. Ние свирихме и пяхме, както го правим по принцип, с тази разлика, че пред нас имаше камера Още веднъж - за готините думи!! при мен нямат звук тези филмчета DivX 5 енкодер ти е нужен. Вероятно нямаш инсталиран... Много е яко като се саберат 200-300ду6и,... да ти е кеф да свири6.Бе направо понякога е като на концерт.Лягам си с главоболие от 6ума който ние сме вдигали А то 4е старата банда на Даката бе6е най-добрата която се е подвизавла тук спор няма!!!!! Летвата е много на високо ,и май дълго така 6те си остане.... Покажи о6те не6то Дака!(забравих да те питам.Мога ли така да те нари4ам във форума?) Да, гренландската публика е страшно топла и е истинско удоволствие да се свири! Става наистина страшен купон и удовлетворението е голямо и за музикантите и за аудиторията! Всеки свири каквото знае и може, едва ли може да става дума за летва. Затова различните банди са интересни, защото свирят различно... @Паскалеро (Паскал), няма проблем за обръщенията, нали сме едно голямо семейство !! Наздраве!! Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
One_Voice Отговорено Август 19, 2005 Share Отговорено Август 19, 2005 (Редактирано) Браво Браво Браво - само защо пьрвото е 44 секунди , за второто сега го тегля иначе само няма смисал от думи Редактирано Август 19, 2005 от One_Voice Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts