mpraise Публикувано Септември 12, 2008 Публикувано Септември 12, 2008 Колеги кажете нещо повече за тази карта, навън напрекаснато я хвалат, някой работил ли е с нея - - имам нужда от пове4е info ЗА НЕЯ. Цитирай
Bobo Отговорено Септември 13, 2008 Отговорено Септември 13, 2008 Интерфейса е добър, стабилен,много ценно е че има вграден лимитер, и преамповете са доста чисти. Но ако ти се дават повече парички, и искаш Едирол , по-добре погледни FA-101 Цитирай
Fashion Отговорено Септември 13, 2008 Отговорено Септември 13, 2008 Аз работя с такава карта, всичко което колегата Bobo е казал е точно така. Ако те интересува нещо конкретно питай. На мен лично най- ми допада ,че мога да работя с нея и без да ползвам компа , когато ми се присвири само на монитори. Също така и изцяло хардуерното управление. Цитирай
mpraise Отговорено Септември 15, 2008 Автор Отговорено Септември 15, 2008 Да , Благодаря за краткия изчерпателен отдговор, сега като ми я докарат ще питам повече. Забелязях че за 101 -нищо не пише за лимитар и заради това вече поръчах Ф-66 Цитирай
Baby Thomas Отговорено Септември 25, 2008 Отговорено Септември 25, 2008 Страхотна е! Аз отдавна съм си я харесал, но колегата Fashion ме изпревари. Даде ми да я пробвам и останах потресен колко е яка! За Мак не иска драйвери дори - боцкаш/тръгва! П.П. Това че бачка без РС от мен го научи... Цитирай
Recommended Posts