Gatzo Публикувано Септември 11, 2008 Публикувано Септември 11, 2008 Ако някой знае адрес,тел. или мейл на инж. Людмил Стоилов- Льонди, много добър, даже отличен басист участвал в първите 3 албума на Бараби блус бенд-групата на Буги. Цитирай
Hillbilly Отговорено Септември 11, 2008 Отговорено Септември 11, 2008 Льоди му е прякора ,не Льонди,можеш да го намериш на посочения адрес- http://www.bgmaps.com/map.asp?sid=12a77395...;Map47_40.y=175 ,където работи в едно заведение, за повече инфо питай Роко БГ от форума. Цитирай
Gatzo Отговорено Септември 12, 2008 Автор Отговорено Септември 12, 2008 Льоди му е прякора ,не Льонди,можеш да го намериш на посочения адрес-http://www.bgmaps.com/map.asp?sid=12a77395...;Map47_40.y=175 ,където работи в едно заведение, за повече инфо питай Роко БГ от форума. Добре, Льоди, но тази карта на България защо????????Възхищавал съм се на този басист преди 10години, когато имаше блус фестивали в Бургас. Искам да го издиря и да го помоля да ме приеме за 2-3 разговора на тема бас китара. Искам да ми отдели няколко часа за разговор.Не да ми предава уроци, просто да усетя, мисленето, духа на един добър басист. Аз ще платя-това не е проблем, едва ли повече от 20 лв. на академичен час ще ми струва.. Друг жив басист до сега не познавам и не съм слушал а този човек ми вдъхна доверие, инженер, автор на книга-речник на 6 езика, скромен, свирещ, улегнал, сериозен. Цитирай
SomeoneElse Отговорено Септември 12, 2008 Отговорено Септември 12, 2008 ^Опитал се е да ти даде линк към точното място на заведението, но линковете на bgmaps.com са временни и 15 минути след създаването си спират да работят и после стават препратка към началната страница. Aко Hillbilly е така добър, може да даде само адреса. Цитирай
Gatzo Отговорено Септември 13, 2008 Автор Отговорено Септември 13, 2008 ^Опитал се е да ти даде линк към точното място на заведението, но линковете на bgmaps.com са временни и 15 минути след създаването си спират да работят и после стават препратка към началната страница. Aко Hillbilly е така добър, може да даде само адреса. Дано , защото не го знам това заведение. ходя по кръчми от 20 години но е факт, че софиянец знае 3 улици по име.Другото е по свързващи точки.5 кьошета, попа, Славейков Цитирай
Hillbilly Отговорено Септември 13, 2008 Отговорено Септември 13, 2008 (Редактирано) но е факт, че софиянец знае 3 улици по име.Другото е по свързващи точки.5 кьошета, попа, Славейков ,прав си за това (аз съм леко изключение,защото бачкам като куриер и знам повечето улици)Да го кажем по свързващи точки-тръгваш от Попа по "Графа" посока Канала (Евл. Георгиев),като стигнеш канала завиваш вдясно към "Моста на въздишките" (НДК),на втората пряка (вдясно,отляво е канала) на около 5 м. има стара жълта къща,в мазето и е кръчмето,където Льоди и Павката Васев (китариста на Монолит) свирят блус май всеки петък. Този месец след 15-ти,но Льоди работи там и преди тази дата. едит-надявам се модовете да не сметнат това за реклама . Редактирано Септември 13, 2008 от Hillbilly Цитирай
RockoBG Отговорено Септември 13, 2008 Отговорено Септември 13, 2008 Льонди ми ареса. Николай Павлович 7. Бившето "Кърпено" - сега "Bed Rock". Посещавайте често и ще имате уникалния шанс да си гледате бате Льоди на живо с Павел Васев или с Пешето. А ако сте много късметлии и двамата отсъстват може да ме видите и мен Цитирай
Gatzo Отговорено Септември 14, 2008 Автор Отговорено Септември 14, 2008 Льонди ми ареса. Николай Павлович 7. Бившето "Кърпено" - сега "Bed Rock". Посещавайте често и ще имате уникалния шанс да си гледате бате Льоди на живо с Павел Васев или с Пешето. А ако сте много късметлии и двамата отсъстват може да ме видите и мен Пешето го познавам. работи във Фактор и свири в 2-3 групи. Благодаря на всички. Цитирай
Recommended Posts