denko Публикувано Септември 8, 2008 Публикувано Септември 8, 2008 Здравейте Всички. Въпросът ми е малко hardware, но става дума за китара така, че реши да питам тук. Свиря чрез компа + сансамп by Niki fena. + едно Аудиджи 4. Реших да сменя пц-то с лаптоп + един creative X-fi USB. Та мисълта ми е ще загубя ли нещо от звукът с лаптопа, който по параметри е по добър от настолното ми пц, като пак ще ползвам сансампа включен в УСБ картата която е http://us.creative.com/products/product.as...p;product=17751 Благодаря предварително и се извинявам ако съм сбъркал раздела Цитирай
Overdrive Отговорено Септември 10, 2008 Отговорено Септември 10, 2008 Да ще загубиш много - лаптопите не поддържат електрически китари все още - никой не е написал драйвер, даже и за санс амп няма поддръжка в биоса на лампома Темата е безсмислена, за това правилен раздел няма... Ако искаш свясна карта не си купувай Креятиф Цитирай
denko Отговорено Септември 13, 2008 Автор Отговорено Септември 13, 2008 Да ще загубиш много - лаптопите не поддържат електрически китари все още - никой не е написал драйвер, даже и за санс амп няма поддръжка в биоса на лампома Темата е безсмислена, за това правилен раздел няма... Ако искаш свясна карта не си купувай Креятиф Пределно ясно ми е, че с лаптоп и криейтив не се свири. Въпросът беше, в случая ще загубя ли нето от "звукът", който имам в монента ако може да се нарече звук Цитирай
Slacoth Отговорено Септември 16, 2008 Отговорено Септември 16, 2008 (Редактирано) Вземи си подходящ лаптоп за да нямаш проблеми. За съжаление в магазините винаги назначават некомпетентни служители и ще трябва да се консултираш с някой озвучител, който ползва съвременна апаратура. Не съм съгласен че при подходящ избор ще се развали звукът - даже напротив ще се подобри. Но знай че лаптопът може да е два бона и пак да не стане.Гледай компонентите му. Според мен Creative 1 Audigy Live е великолепен избор, подържа си и латенция настройки има си и адекватен софтуер.Не е като лексикон де, но става когато човек разбира как да борави с нея. Редактирано Септември 16, 2008 от Slacoth Цитирай
Recommended Posts