velit Публикувано Септември 6, 2008 Публикувано Септември 6, 2008 (Редактирано) кои китарист бихте искали да видите на живо? лично аз биь искал да видя Ritchie Blackmore просто питам от любопитсво Редактирано Септември 6, 2008 от velit Цитирай
faflu Отговорено Септември 6, 2008 Отговорено Септември 6, 2008 Ти ми взема любимеца. Заради него пожелах да се науча да свиря. Още съм много далеч от неговото ниво, но важно е желание да има. Следващ в класацията е Ерик Клептън. Не мога да не спомена китаристите от Gamma Ray- великолепна комбинация- Кай Хансен и Еньо Рихтер. ПП Оправи малко правописа другия път Цитирай
sevenstring Отговорено Септември 6, 2008 Отговорено Септември 6, 2008 Слаш, ама групите му все се разпадат, преди да стигнат до Източна Европа ... Ще трябва явно Мохамед да отиде при планината по някое време в този живот ... Цитирай
sasog Отговорено Септември 6, 2008 Отговорено Септември 6, 2008 Ами аз вече видях единия, който исках-Кърк Хамет.Сега ми се ще да зърна и Пейдж (ако че е на 60тина години).Слаш също ми се иска да го видя, така че sevenstring, ако искаш двама Мохамедовци може да отидем при планината. Цитирай
sevenstring Отговорено Септември 6, 2008 Отговорено Септември 6, 2008 (Редактирано) ^Е па айде, само планината да си намери нов вокал и да поднови обичайната си дейност, че последно май промотираше автобиографията си ... П.С. Д'е*а тоя Скот Уейланд д'е*а! Редактирано Септември 6, 2008 от sevenstring Цитирай
Zero Tolerance Отговорено Септември 7, 2008 Отговорено Септември 7, 2008 Марк Кнопфлер вече имах огромното щастие да го гледам . Мечтата ми е да видя Джими Пейдж . Цитирай
fLiSk Отговорено Септември 7, 2008 Отговорено Септември 7, 2008 Том Морело вече го гледах. Много ми се гледа Ty Tabor с King's X или The Jelly Jam и един, който засега е невъзможен, Kim Thail от Soundgarden. Цитирай
Traktorist Отговорено Септември 7, 2008 Отговорено Септември 7, 2008 Аз искам да видя страшно много китаристи, за съжаление някой от тях се споминаха (Dimebag, Chuck и още много). За мое щастие видях също много от фаворитите ми(Steve Morse, Kirk, мейдънското трио и тн) Слаш определено няма да го пропусна ако се приближи до балканите, ма нещо не идва . Най-голямата ми мечта е да видя как Петручи свири пред мен. След тази гледка вече ще мога да се гъкна спокоен. Има още много ама да не ставам многословен Поздрави! Цитирай
Metalix Отговорено Септември 7, 2008 Отговорено Септември 7, 2008 Ще трябва явно Мохамед да отиде при планината по някое време в този живот ... Ако не - планината ще отиде при Мохамед. Цитирай
Hillbilly Отговорено Септември 7, 2008 Отговорено Септември 7, 2008 Джими Хендрикс - май натам отивам Во истина- Ангъс Йънг - първия фаворит ,от когото съм се учил да опъвам теловете. Цитирай
Dread Отговорено Септември 7, 2008 Отговорено Септември 7, 2008 Аз искам да зърна повелителят на струните, единственият - Бисер Рачев! Майтапя се, ако трябва да съм сериозен, най-силно ме впечатлява Алекси Лайхо, но и да гледам Блекмор няма да ми е излишно. Цитирай
lolvsxd Отговорено Септември 7, 2008 Отговорено Септември 7, 2008 Angus Young John Petrucci Kerry King Това са китаристите,които искам да видя,особено Ангъс Цитирай
MiroLambov Отговорено Септември 7, 2008 Отговорено Септември 7, 2008 Слаш, ама групите му все се разпадат, преди да стигнат до Източна Европа ... Ще трябва явно Мохамед да отиде при планината по някое време в този живот ... +Изи Страдлин и Джордж Бенсън....Сигурно има още доста , ама сега не се сещам... Цитирай
yotzzo Отговорено Септември 7, 2008 Отговорено Септември 7, 2008 Искам Джеф Бек най-много, също Пейдж. С кеф бих гледал Пат Матини, Стив Лукатър и Франк Гамбале. Дейв Гилмор също. Ако кажете, че много искам, не е вярно Гледал съм Джо Пас /Бог да го прости!/, Джон Скофийлд, Тони Айоми, Стив Морз. Е, Джо Пас беше най-великият, ама сега свири в друг оркестър Цитирай
Recommended Posts