Angelina Sekulova Отговорено Януари 16, 2009 Отговорено Януари 16, 2009 Благодаря Telerig! ...(дано не ми се разсърдят Angelina и mengel)... Аз лично съм мноо разсърдена! Гууд, бе Джони! (С обратен словоред си го прочети . ) Не, майтапа на страна, малко ме ошашка това решение, прекалено ми е "стерео"... А и на места има "биене" в хармониите и ритмиката на беквокалите... По моему хич нямаше да е лошо да ползваш и само версията на mengel и да си изградиш солото и на припева - до неговото соло. Щото на бриджа тъкмо почваш да вкарваш по-интересни идеи и накрая малко прибързано го "срязваш". Освен това пеенето на mengel е издържано малко повече в стилистиката на рок-баладите, докато моята версия е по-"попаджийска" (или soul-аджийска на моменти, знам ли ). И допускам, че неговото ти е по-близко като душевност. Със сигурност го прави така, както те кефи ТЕБ, а не със стремеж "да не разсърдиш" този или онзи. От друга страна тази "сглобка" между гласовете ни - на mengel и моя - ми даде възможност да ги съпоставя и си мисля, че в частта от диапазона си, където и двамата сме "силни", тембрите ни не са "взаимно допълнителни". Всеки е изразителен... сам за себе си. Просто наблюдение, извадено "на готово" (щото аз не бих си направила труда да режа и монтирам три трака, върху които да записвам четвърти - то това ти е "пивнало" половината от енергията за свирене!! ) Цитирай
johniebgood Отговорено Януари 16, 2009 Отговорено Януари 16, 2009 Цялата история е плод на моментно хрумване , стори ми се добра идея и продължавам да смятам така . На моменти е адски сполучливо . Колкото до енергията - енергия бол , луд умора нема , само се пòти , дето се вика . Цитирай
Icarus Отговорено Януари 17, 2009 Отговорено Януари 17, 2009 (Редактирано) Ау ама тук станало дори по-прекрасно от когато минавах последния път! Очарован съм от абсолютно всички!!! И за да ви направя мръсно, ето и моята идея: цък към песничка едит: изядох си граматиката на поста от кеф! Редактирано Януари 17, 2009 от Icarus Цитирай
Angelina Sekulova Отговорено Януари 17, 2009 Отговорено Януари 17, 2009 Icarus, и аз го следя този сериал и ще се радвам да те чуя, но...broken link. Прочети този пост, за да си решиш проблема с достъпа до файловете: http://forum.muzikant.org/index.php?s=&...st&p=389531 И този, ако искаш да разрешиш файла за сваляне: http://forum.muzikant.org/index.php?s=&...st&p=390224 Успех! Цитирай
Icarus Отговорено Януари 17, 2009 Отговорено Януари 17, 2009 (Редактирано) Брей, хич и не съм видял, че в този сайт има private/group/public folder, за първи път го отварям. Ето втори дубъл Angelina, не само го следиш, направо си участваш в него, с доста красива роля при това Редактирано Януари 17, 2009 от Icarus Цитирай
prayer4eto Отговорено Януари 17, 2009 Отговорено Януари 17, 2009 (Редактирано) ...Прочети този пост, за да си решиш проблема с достъпа до файловете: http://forum.muzikant.org/index.php?s=&...st&p=389531 ... Ей, взех да ставам известен @Icarus - доста добре - изчистено и мелодично . Но следващия път гледай да подбереш подходяща бленда. Този прекален дисторжън бърка в здравето P.S. @johniebgood - много добре си подбрал и миксирал mengel & Angelina - I like ti . И солцето хубаво. Но лично аз предполагам, че по-отчетлив и без ефекти бас повече подхожда тук специално (лично мнение ). Редактирано Януари 17, 2009 от prayer4eto Цитирай
Icarus Отговорено Януари 18, 2009 Отговорено Януари 18, 2009 @prayer4eto - Да, прав си. Днес като се събудих на прясно слушане наистина не звучи гот. Драснах втори вариант, който май стана една мъничка идея по-сполучлив. Цък. п.с. Голяма краста е тоя бекинг трак, мога да си го слушам цял ден Цитирай
ultramega Отговорено Януари 18, 2009 Отговорено Януари 18, 2009 ^ Икарус, и на двете ти изпълнения на припева имаме сходни (съвсем малко се покриват де) идеи явно мислим подобно хехе Цитирай
prayer4eto Отговорено Януари 18, 2009 Отговорено Януари 18, 2009 ^^ Мъч, мъч бетър . И като идейка също кефи Цитирай
Icarus Отговорено Януари 18, 2009 Отговорено Януари 18, 2009 (Редактирано) @ultramega - да бе, вярно си приличат мъничко! ми аз изслушах всичко постнато и от толкова прекрасни варианти все ми се е набило нещо в главата.. освен да си кажем по едно наздраве, не виждам какво можем да направим @prayer4eto - мерсим, мерсим Редактирано Януари 18, 2009 от Icarus Цитирай
Angelina Sekulova Отговорено Януари 18, 2009 Отговорено Януари 18, 2009 Icarus, благодаря за милите думи. Втората версия определено е по-добра. Освен че е направена с отношение и си се вслушал в съвета на prayer4eto, поради което звукът на соло-китарата е станал много по-добър, си поизравнил и баланса между плейбека и солото (който в първия опит ми се стори съществено нарушен). Keep rocking! Цитирай
ultramega Отговорено Януари 19, 2009 Отговорено Януари 19, 2009 .. освен да си кажем по едно наздраве, не виждам какво можем да направим Цитирай
baitanas Отговорено Януари 22, 2009 Отговорено Януари 22, 2009 Опитах се да направя по нежно и лирично изпълнение ама нещо все на резня ме избива....http://www.esnips.com/doc/de3796fe-6cb7-44...f51a/Sumer-Rain Поздрави на всички!!! П.П. Някои изпълнения не успях да ги чуя нещо не тръгват. Браво на певците дайбоже вбъдеще повече вокали да чуваме... Цитирай
JD Отговорено Януари 23, 2009 Отговорено Януари 23, 2009 Стар опит по темата. Доста клатене има, но (доколкото си спомням) беше записвано в доста нетрезво състпяние... Качеството на записа ми е пословично Summer Rain ^ Ами... Цитирай
baitanas Отговорено Януари 24, 2009 Отговорено Януари 24, 2009 Стар опит по темата. Доста клатене има, но (доколкото си спомням) беше записвано в доста нетрезво състпяние... Качеството на записа ми е пословично Summer Rain ^ Ами... Знаех си аз...че на няколкостотин грама се пее по добре... Цитирай
Recommended Posts