ultramega Отговорено Септември 24, 2008 Отговорено Септември 24, 2008 Браво супер Тук е най- хубавия раздел на форума за мен. По-малко приказки и повече музика. Цитирай
Angelina Sekulova Отговорено Септември 25, 2008 Отговорено Септември 25, 2008 BlueZone, благодара сърдечно за поканата! Аз това парче съм си го отбелязала в програмата, ама... хич не обичам приказки предварително в теми като тази. Silence... А и... вече съм ти дала някакви си два отговора (е така - от добро сърце само!), поразходи се, моля те и ти из моите теми и в някой празен следобед..., вземи "ми удари едно рамо" (или си кажи забележките, аз "разбирам от дума"). При все това, мотивът на Delyan ме 'фърли у съвсем друг "джаз". Добре, че моята идея си беше "бетонирана" в главата ми и без запис, щото... по тоя повод ми хрумна и втора, доста шашава, но тия дни ще пробвам и ако стане, тогава ще говорим. Ох, Delyan-е, за плъгнатата китара имам да ти кажа "нещо", ама вчера ми светна лампата - свързано е с динамиката на свирене и изграждането на парчето. А в конкретния случай - и с някои елементи на композицията (доколкото мога да ги синтезирам с полуграмотния си мозък). Ще ти ги пиша по-подробно на ЛС, МНОГО ти е интересен мотивът, но ако макар за малко, интерпретираш и това, което става отдолу, парчето просто "ще поеме въздух". Такова е моето усещане. Все пак идеята е на BlueZone, трябва и той да си каже. Но аз ще пробвам да попея и върху това (с "наточения скалпел" - да не стане война ) То и така е яко , ама как може да стане.... Цитирай
Delyan Отговорено Септември 27, 2008 Отговорено Септември 27, 2008 Радвам се, че ви е допаднало издрънчаното ми. При джемовете на BlueZone е много интересно, защото винаги е като подложка на готово парче с липсваща солова партия. @Angelina, радвам се, че ти е допаднало. И на мен ще ми е интересно да чуя твоята версия на джема. Иначе каквото съм издрънчал със сигурност не е идеалното изсвирено(ако може да съществува ) и на ще ми е интересно да прочета твоята гледна точка ... издрънчаното е по-добре да се приема просто като нахвърляна идея - джем. Цитирай
Angelina Sekulova Отговорено Октомври 26, 2008 Отговорено Октомври 26, 2008 Натутках се... Тази версия е третата, която ми хрумва за това парче (по хронология). Голема затра се оказа, ако я прослушам още веднъж и нещо й "донамажа", вече не знам какъв ще е резултатът. Аз и сега не знам... Имам още една (различна, па и с текст), направена до половината. Ще я лепна и нея някой ден тука. Деляне, до отговора към теб във вид на пеене... още не съм стигнала (с тия темпове - към Коледа... , много моля за извинение.) Благодаря на BlueZone за разкошната композиция! Ама вече се изморих от лирика, сега ще си почивам с ... "хеви метъл" <<Summer Rain - Цък!>> *** Да помогнем за една от кампаниите на muzikant.org: http://www.svetomir.org Дарете чрез SMS с текст: DMS SVETOMIR M-tel: 1571 Globul/Vivatel: 17777 Цитирай
Telerig Отговорено Октомври 27, 2008 Отговорено Октомври 27, 2008 Уоу Боби пак е задал страхотна тема! Всички дотук както обикновено са се справили чудесно и от сърце - прослушах всички варианти...просто ми стоплихте душичката браво колеги! И версията с вокалите на Ангелина е страхотна...това ми е любимия раздел във форума да гледам как мисли всеки един от вас и се ражда музиката...май досега върху толкожа нежна и лирична тема не е имало джем ...супер е! Цитирай
BlueZone Отговорено Октомври 27, 2008 Автор Отговорено Октомври 27, 2008 Ангелина си е дала солото (както гласи студийния фолклор) Цитирай
Monolith Отговорено Октомври 28, 2008 Отговорено Октомври 28, 2008 BlueZone, много чиста музика. Адски добър музикант си, да не говорим за китарист. Цитирай
BlueZone Отговорено Октомври 28, 2008 Автор Отговорено Октомври 28, 2008 Благодарско за хубавия коментар Цитирай
Angelina Sekulova Отговорено Октомври 29, 2008 Отговорено Октомври 29, 2008 Ангелина си е дала солото (както гласи студийния фолклор) Не че много разбирам от студиен фолклор, ама аз сола не мога (може би "на гребен", но още не съм опитвала) . Telerig, благодаря за добрите думи и за доброто отношение по принцип! Истината е, че аз съм на пълен "дюшеш", работейки в тия теми, защото за моите собствени парчета мисленето ми върви от мелодия към хармония. Тук ползвам "готов материал" (и то какъв!), за да обърна посоката на упражнението. Намирам, че е предизвикателство и определено ще ми помогне, като реша да се засиля към подфорум "Авторска музика". Не знам дали не съм се разпиляла в опита си, но си позволих малко повече волности, точно защото формата и изпълнението на композицията са много изчистени... Чакам и критики, обаче. Има неща, дето и сама си ги чувам (примерно в блендите на пеенето. Добре е всички гласове с аналогична функция да се изпеят наведнъж, но нямах сили за такъв героизъм.) И маааса други работи... *** Да помогнем за една от кампаниите на muzikant.org: http://www.svetomir.org Дарете чрез SMS с текст: DMS SVETOMIR M-tel: 1571 Globul/Vivatel: 17777 Цитирай
prayer4eto Отговорено Октомври 29, 2008 Отговорено Октомври 29, 2008 ^ ОНЕМЕХ !!! Много ще ме е яд, ако това ПАРЧЕ, този ТОТАЛЕН ХИТ остане само в историята на форума по този начин ... Двамцата с BlueZone се взимате под ръчичка скоро и в студиото. Че иначе цял живот ще ви благославям . Цитирай
Fashion Отговорено Ноември 1, 2008 Отговорено Ноември 1, 2008 От доста време не съм се включвал ,но сега намерих един час време и ето резултата Т У К За баладката, просто нямам думи . Дано не съм я развалил много. Всички включили се ,също са оставили сериозен отпечатък . Цитирай
BlueZone Отговорено Ноември 2, 2008 Автор Отговорено Ноември 2, 2008 Fashion - имаш много яки теми, обаче малко агресивно са изсвирени Все пак "This is a love song puto!" както казва Pablo Francisco Цитирай
Fashion Отговорено Ноември 2, 2008 Отговорено Ноември 2, 2008 Знам ,че се поолях ,но какво да се очаква от дърт металист като мен . Цитирай
mengel Отговорено Ноември 3, 2008 Отговорено Ноември 3, 2008 Фанах му цаката... Е то и вокален вариант с едно солце на акустичка за цвят... Ей Боби, много яка хава, направо не ми даде мира докато не го завърших. Може да се поработи малко по текста ана засега е това: Summer rain vocals+gtr Цитирай
Recommended Posts