Jump to content
Българският форум за музиканти

Recommended Posts

Публикувано

Намерих в един магазин някво кубенце (сега съм в процес на търсене) което изглеждаше добре, но ме притеснява че е много евтино - 120лв. кубето е 20 вата, има добър овърдрайв и 2-3 прилични бленди за дистър. Никъде не пише марка, или модел и това малко ме притеснява (заедно с ниската цена). Как бихте постъпили на мое място ?

Отговорено

Е ако ти харесва звука - какъв ти е проблема? Че няма марка ли? Това не бива да те притеснява въобще, стига да има гаранция, ако случайно нещо се повреди.

Отговорено

Да, ако има гаранция, може...

Къде го видя???

Не че ще го купувам, ама ми е любопитно да го видя...

За 120 съм виждал само Скуайър кубев Канев, ама май не беше 20В.... по-малко май...

Отговорено

Ако не ме лъже паметта е Скуаиър...

Може да му е паднала табелката :)

Имаха там и два Фендер-а Фронтмен, да не е паднала табелката и на тези... :)

Едит: Фендера отпада - те бяха по над 250лв...

Отговорено

Миии не :)

Иначе има и две кубета фендер ама те са по 240лв.

а това ме устройва идеално. не бях си представял че ще намеря ново кубе 20 вата за 120 лв. :) Утре отивам да го смръкна ;)

Отговорено

Не ве мой, чисто ново е. Точно затов аме озадачи цената. От я месец ми предлагат разни по 15 вата втора ръка за по 150 лв. а туи 20вата ново, за 120...

Отговорено
ГАРАНЦИЯ??

Да...това е обикновено форма на сервизиране, при която компанията поправя производствени повреди в продукцията си за своя сметка за определен период от време след покупката и от клиента.

Savy, o, басисте? :)

хехехехехехе :rolleyes:

Отговорено

Хахаххахаха ;)

Както добре си разбрал, питах дали кубето има гаранция а не какво значи "гаранция"... но факт е че ние басистите сме си тъпички ;)

А ти какво висиш нон стоп в тоя форум? Я отивай да работиш хахаха ;)

Отговорено

Не съм много сигурен. Изместиха го, но продавачката ми каза, че ще го връщат на старото му място. Или е срещу кръглата банка до Макдоналдс, или там до онова училище с написаните букви по фасадата - по уилицата към гарата т е точно срещу едно място, където хората си плащат данъците... Нещо такова... ;)

Мефистофеле, взе ли го?

Кажи после, кефи ли ;)

Онези, които са останали в Канев Фронтмен 15Г е едното. Другото, какво е?