avaavaava Публикувано Август 15, 2005 Публикувано Август 15, 2005 Има ли някои които мойе да каже има ли много съществена разлика между Меса Буги -дуал и трипъл ректифаер? НАИ -ВЕЧЕ ЗА ДРАИВ КАНАЛА става въпрос? А мен ме интересува защото има сериозна разлика в цените... но ако е за сметка на резачката по добре да не се прави компромис с цената.. ае живи здрави! Цитирай
nasko Отговорено Август 15, 2005 Отговорено Август 15, 2005 Има ли някои които мойе да каже има ли много съществена разлика между Меса Буги -дуал и трипъл ректифаер?НАИ -ВЕЧЕ ЗА ДРАИВ КАНАЛА става въпрос? А мен ме интересува защото има сериозна разлика в цените... но ако е за сметка на резачката по добре да не се прави компромис с цената.. ае живи здрави! разликата между дуал и трипъл ректифайер- е в режима на лампите,дали да сжири на 2-4 -6 лампи -големи или малки и суответно различен звук получаваш. имаш нож с 2 остриета обаче,при първото ти свирене с меса буги- без процесори и т.н. -всичко излиза наяве- малките закачания по струните или не чисти пасажи излизат зле като за световно и глухите го чуват.но пък това е добре защото почваш да отделяш повече време за китарата отколкото досега.(така се случи с един китарист пред очите ми -просто лични наблюдения.) но след време звучиш гот.купвай смело. наско Цитирай
avaavaava Отговорено Август 15, 2005 Автор Отговорено Август 15, 2005 Да ама дуал или трипъл да купувам ? Цитирай
nasko Отговорено Август 15, 2005 Отговорено Август 15, 2005 Да ама дуал или трипъл да купувам ? въпрос на пари и изисквания вече ,с трипъла имащ повече възможности,но и с дуала имаш достатъчно.вземи по евтиното -мое мнение Цитирай
avaavaava Отговорено Август 15, 2005 Автор Отговорено Август 15, 2005 а тази меса вкарваше ли шум? Цитирай
Vlado_Abroad Отговорено Август 15, 2005 Отговорено Август 15, 2005 Основната разлика между Дуъл-а и Трипъл-а е в изходната можност-на първия е 100W,а н втория е 150W.Вземи си Дуъл Ректифайър,няма да сгрешиш! Владо Цитирай
Sieger Отговорено Август 15, 2005 Отговорено Август 15, 2005 Основната разлика между Дуъл-а и Трипъл-а е в изходната можност-на първия е 100W,а н втория е 150W.Вземи си Дуъл Ректифайър,няма да сгрешиш! Владо Прав е Владо! И аз гласувам за Dual-а с две ръце! Цитирай
metalhammer Отговорено Август 15, 2005 Отговорено Август 15, 2005 Има ли някои които мойе да каже има ли много съществена разлика между Меса Буги -дуал и трипъл ректифаер?НАИ -ВЕЧЕ ЗА ДРАИВ КАНАЛА става въпрос? А мен ме интересува защото има сериозна разлика в цените... но ако е за сметка на резачката по добре да не се прави компромис с цената.. ае живи здрави! разликата между дуал и трипъл ректифайер- е в режима на лампите,дали да сжири на 2-4 -6 лампи -големи или малки и суответно различен звук получаваш. имаш нож с 2 остриета обаче,при първото ти свирене с меса буги- без процесори и т.н. -всичко излиза наяве- малките закачания по струните или не чисти пасажи излизат зле като за световно и глухите го чуват.но пък това е добре защото почваш да отделяш повече време за китарата отколкото досега.(така се случи с един китарист пред очите ми -просто лични наблюдения.) но след време звучиш гот.купвай смело. наско просто дуала е с 4 крайни лампи а трипала с 6 крайни лампи и от там изходната мощност е различна няма такива глупости превклучване на 2 и 4 и 6 лампи и малки и големи лампи - в заблуждение си братле има превклучване на други работи като лампов изправител или диоден и по високо напрежение на захранване и по ниско за хедрум ! 1 Цитирай
wessy Отговорено Август 16, 2005 Отговорено Август 16, 2005 MetalHammer e най прав от сички изказали са до тука разбира ги работите Ми замисли са дали имаш къде да надуйш 150 вата ЛАМПОВА мощност. замисли са и малко ф перспектива. След 1 година тряа му смениш лампите а дали ще купуваш 4 или 6 крайни лампи има голямо значение ф кинтите Дуал-а щи е напълно достатъчен според мен айде ако земеш постни снимка да ми окапят лигите Цитирай
avaavaava Отговорено Август 16, 2005 Автор Отговорено Август 16, 2005 ми ша зема ма не се знае колко скоро ще!а и трябва да попродам това онова.....сега като е лято се вихри една търговия :wall: ... Цитирай
avaavaava Отговорено Август 16, 2005 Автор Отговорено Август 16, 2005 търсих в един саит меса буги а те ми викат неаме меса имаме будда ампове отварам и кво да глеам три иляди долара и повече за парче!!!три иляди долара!!!аве тиа нещо маи са се.... ето вижте:http://www.budda.com/ тука няма цени но поне може да се види.... Цитирай
the_gorer Отговорено Август 16, 2005 Отговорено Август 16, 2005 Аууу, тия Budda не ги знам какви са и как звучат, но тези виолетовите панели направо си крещят: Made in India Майтапя се. Oт "ФК Етър" съм, но това виолетовото не върви за рок-амп и само ще внася оттенъци на кич и ще ти загрозява стаята. Вземи си Меса да ти я краси. Цитирай
avaavaava Отговорено Август 16, 2005 Автор Отговорено Август 16, 2005 селски са на външен вид ха ха.. и аз така мисля но чаках някой друг да го каже пръв аве не ги знам- просто ми стана интересно че ги препоръчват като алтернатива на меса и за това споделих :think: Цитирай
nasko Отговорено Август 16, 2005 Отговорено Август 16, 2005 (Редактирано) Има ли някои които мойе да каже има ли много съществена разлика между Меса Буги -дуал и трипъл ректифаер?НАИ -ВЕЧЕ ЗА ДРАИВ КАНАЛА става въпрос? А мен ме интересува защото има сериозна разлика в цените... но ако е за сметка на резачката по добре да не се прави компромис с цената.. ае живи здрави! разликата между дуал и трипъл ректифайер- е в режима на лампите,дали да сжири на 2-4 -6 лампи -големи или малки и суответно различен звук получаваш. имаш нож с 2 остриета обаче,при първото ти свирене с меса буги- без процесори и т.н. -всичко излиза наяве- малките закачания по струните или не чисти пасажи излизат зле като за световно и глухите го чуват.но пък това е добре защото почваш да отделяш повече време за китарата отколкото досега.(така се случи с един китарист пред очите ми -просто лични наблюдения.) но след време звучиш гот.купвай смело. наско просто дуала е с 4 крайни лампи а трипала с 6 крайни лампи и от там изходната мощност е различна няма такива глупости превклучване на 2 и 4 и 6 лампи и малки и големи лампи - в заблуждение си братле има превклучване на други работи като лампов изправител или диоден и по високо напрежение на захранване и по ниско за хедрум ! може ,знам само че нашия китарист си купи меса дуал ректифайер- 'blue angel така мисля 18вата/25вата и 38 вата за това съм сигурен- и имаше едно копче което въртеше постоянно а му го превеждах преди това и пишеше че когато си малките ецц83- имало незнам какъв си звук ана ел6 не знам си какво- ама все тая.нека си купи момчето меса да се радва/' Редактирано Август 16, 2005 от nasko Цитирай
Recommended Posts