elfer Публикувано Август 26, 2008 Публикувано Август 26, 2008 (Редактирано) Здравейте. Неотдавна се изместих в нова квартира и там имаме пиано. Решихме със съкваритарнтката ми да го оправим. Тя е свирила 10 години и има някаква представа и каза, че се нуждае от акордиране. Някой може ли да ме ориентира приблизителна цена за акордиране на пиано? Ако някой от вас може да се справи с това, може ли да ми даде координати и да посочи сумата, че не разполагам с безкрайно много средства. Благодаря ви. Приятен ден Редактирано Август 26, 2008 от elfer Цитирай
Кристиан Симеонов Отговорено Септември 22, 2008 Отговорено Септември 22, 2008 Здравейте! Аз се занимавам с това от десет години вече и в България (съгласно картотеката на Съюза на Музикални Дейци ). По принцип акордирането струва по-скъпо, но у нас сме се спряли с колегите на 20 евро, заради сравнението му с други стоки и услуги в Европа. НО ако се налага ремонт това се начислява отделно. Обадете се! 0878 871394 или 0894201235 или 02 8528923. За повече информация: http://KristianPiano.hit.bg/ Успех и приятно слушане: Акордиране на пиано Здравейте. Неотдавна се изместих в нова квартира и там имаме пиано. Решихме със съкваритарнтката ми да го оправим. Тя е свирила 10 години и има някаква представа и каза, че се нуждае от акордиране. Някой може ли да ме ориентира приблизителна цена за акордиране на пиано? Ако някой от вас може да се справи с това, може ли да ми даде координати и да посочи сумата, че не разполагам с безкрайно много средства. Благодаря ви. Приятен ден Цитирай
inaccessibility Отговорено Март 26, 2009 Отговорено Март 26, 2009 Здравейте, аз също имам нужда от професионалист в тази област, понеже пианото ми се нуждае не само от акордиране, но и от известен ремонт. Ако телефоните, дадени по-горе, са все още действителни, ще Ви се обадя, за да се уточним за подробностите. Поздрави! Цитирай
Кристиан Симеонов Отговорено Март 28, 2009 Отговорено Март 28, 2009 Всичко е валидно и точно въпреки инфлацията и световната криза Здравейте, аз също имам нужда от професионалист в тази област, понеже пианото ми се нуждае не само от акордиране, но и от известен ремонт. Ако телефоните, дадени по-горе, са все още действителни, ще Ви се обадя, за да се уточним за подробностите. Поздрави! Цитирай
dedo pop Отговорено Март 31, 2009 Отговорено Март 31, 2009 За София е лесно. Обаче аз съм от Пазарджишко. Бихте ли пътували за акордирането на само едно пиано? Цитирай
Кристиан Симеонов Отговорено Април 1, 2009 Отговорено Април 1, 2009 обикновено трудно достижимите за акордиране пиана имат мужда от повече грижа от едното акордиране - пратете ми снимки на добре осветените механика и педали при свалени двата вертикални големи капака, защото както знаете и зъболекарите отказват диагноза по телефона ;-) Ако намерите още две пиана (в читалището или библиотеката) ще се разпределят транспортните разходи на трима клиенти (издавам фактури) и ще измислим нещо! yxa@mail.bg За София е лесно. Обаче аз съм от Пазарджишко. Бихте ли пътували за акордирането на само едно пиано? Цитирай
niacin Отговорено Май 13, 2009 Отговорено Май 13, 2009 За всички, които се интересуват от акордиране: Акордиране - Димитър Величков (Шмидт) Включително и извън София. Човекът е много печен. Цитирай
Recommended Posts