Jump to content
Българският форум за музиканти

inaccessibility

новаци
  • Мнения

    5
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Всичко публикувано от inaccessibility

  1. Мерси за препоръката, сега прочетох и темата за този модел, явно ще се спра на това...
  2. Да разбирам, че това е новият ми синтезатор! Да видим къде може да се намери в София, иначе ще се наложи поръчка... А и мерси за инфото!
  3. Здравейте, иска ми се да купя синтезатор... не съм наясно с дигиталните инструменти, винаги е било ужасно да свиря на нещо подобно (с редки изключтения при дигиталните пиана, които ме учудиха със звука и мекотата си). Но сега търся синтезатор не като заместител на пианото, а такъв, който да има възможно най-добри звуци от различни инструменти и повече функции. Ще се използва в общи линии за забавление, така че цената е добре да не надвишава хиляда лева, хиляда и сто-двеста, примерно. Предварително благодаря за съвета! (:
  4. Та и аз имам едно старо, но много скъпо за мен пиано - Scholze Georgswalde, чиято възраст вероятно е около възрастта на баба ми. Та след прекалено ползване през годините и малкото поддръжка, сега действително се нуждае от ремонт и акордиране. Дълго време свирех на него, макар да звучеше супер ориенталски И най-после се реших, че е време да му отдам необходимото. И така, без да искам да се повтарям - търся професионалист в тази област! Онези механични проблеми са ми много познати - кожичките, няколко липсващи струни, проядени от времето заглушители и чукчета... т.е. не малка работа. Готов съм да дам колкото е необходимо, само и само да го приведа в порядък, доколкото е възможно! >.<
  5. Здравейте, аз също имам нужда от професионалист в тази област, понеже пианото ми се нуждае не само от акордиране, но и от известен ремонт. Ако телефоните, дадени по-горе, са все още действителни, ще Ви се обадя, за да се уточним за подробностите. Поздрави!
×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.