Jordan_J Публикувано Август 25, 2008 Публикувано Август 25, 2008 (Редактирано) Това, което намерих по магазините е само модела Т10А, който уж пак е slow blow, но ми казаха, че индикацията "ТТ" означавала още по-slow blow. На някой да му се намират такива ? На платката на китарната глава пише, че модела предпазител, който трябва да се сложи е ТТ10А. Иначе като сложа F10А ги гори за 1-2 секунди, а с Т10А работи нормално ... засега. Явно с ТТ10А ще заспи, но не зная откъде мога да намеря. Моля майсторите да ме насочат! Мерси предварително! Поздрави ! Данчо Редактирано Август 25, 2008 от visiondann Цитирай
Nikifena Отговорено Август 26, 2008 Отговорено Август 26, 2008 Данчо, ще потърся и ще ти кажа иначе за обща информация ето как седят маркировките на бушоните: T = Time Delay F = Fast M = Medium TT = Very slow FF = Very fast Цитирай
Jordan_J Отговорено Август 26, 2008 Автор Отговорено Август 26, 2008 ^ Мерси много, Ники! Дано измислиш нещо, ще съм ти много задължен! Поздрави от Варна!! Цитирай
ditronix Отговорено Август 26, 2008 Отговорено Август 26, 2008 Здравей,звънни ми утре след 9.00 на 089 8773 125.Имам една таблица с диаметри на меден проводник за предпазители.Ще видя какъв проводник ти е нужен,за да си го направиш.Щом става въпрос за много бавен предпазител,няма да има проблеми.Поздрави.Драго. Цитирай
Jordan_J Отговорено Август 27, 2008 Автор Отговорено Август 27, 2008 (Редактирано) ^ Ами дори и да ми кажеш какъв проводник ми трябва - нито знам откъде да го намеря, нито как професионално да асемблирам надежден предпазител. Благодаря все пак за помощта ... Редактирано Август 27, 2008 от visiondann Цитирай
ditronix Отговорено Август 27, 2008 Отговорено Август 27, 2008 Добре бе,ти ми звънни утре,ще ти направя 2-3 предпазителя и в петък,живот и здраве,ще ти ги донеса.Ще идвам следобед във Варна. Цитирай
Recommended Posts