Beio Отговорено Август 14, 2005 Отговорено Август 14, 2005 Виж темите за китарни тунери... Почти всички тунери за китара имат и басов режим, или просто ти показват коя нота свириш и дали е точна. С такъв тунер можеш да настроиш много неща Цитирай
Bassko Отговорено Август 14, 2005 Автор Отговорено Август 14, 2005 да, де.................да- :green: Цитирай
AorA_Bass Отговорено Август 16, 2005 Отговорено Август 16, 2005 Ами аз да ти кайа имам тунер за бас Fender и съм много доволен от него препоръчвам ти го... Цитирай
antisocial Отговорено Август 18, 2005 Отговорено Август 18, 2005 Аз пък, тъй като свиря предимно вкъщи, ползвам една програмка на компютъра - "Guitar FX Box 2.6", която има учудващо верен тунер! Тя тази програмка има и нелоши ефекти за китара. И за бас става, де! Цитирай
Nikifena Отговорено Август 18, 2005 Отговорено Август 18, 2005 ако питаш за хардуерен тунер според мен тхе бест са тунерите на корг. Иначе то всички тунери стават за бас и за китара. Ако питаш за софтуерен, тук някъде из форума имаше 1 тема такава, иначе аз ползвам тунера на процесора ми (корг) или за софтуерен този: http://www.jhc-software.com/gtune.htm Цитирай
LichoMusic Отговорено Август 20, 2005 Отговорено Август 20, 2005 моля ви предложете ми нещо Тунер за китара: BOSS TU-12H 100 лв.!!! 0888 936291 LichoMusic@abv.bg :guitar: :guitar: :guitar: :guitar: :guitar: Цитирай
Demiurg Отговорено Август 27, 2005 Отговорено Август 27, 2005 Аз си взех един непретенциозен Stagg за ~ 40 лева и съм доволен - хроматичен, има диези и бемоли, има микрофон, че даже можеш да настройваш и херцовете на Ла-то (440 +- 10 херца - екстра, която още не знам за какво ми е). Цитирай
Nikifena Отговорено Август 28, 2005 Отговорено Август 28, 2005 Аз си взех един непретенциозен Stagg за ~ 40 лева и съм доволен - хроматичен, има диези и бемоли, има микрофон, че даже можеш да настройваш и херцовете на Ла-то (440 +- 10 херца - екстра, която още не знам за какво ми е). Еталона за тона ЛА е 440 херца, Ако някъде свириш с някакви музиканти, да кажем които са се настроили с метален тунер, и там тона се е променил и е да кажем 439 херца, тогава ти променяш твоята еталонна честота на ЛА на 439, и така настройвайки се, ще си точен с тях. Цитирай
Bay Emo Отговорено Август 28, 2005 Отговорено Август 28, 2005 (Редактирано) Аз също ползвам Stagg TU-C и съм доволен. Става и за акустичната китара и за баса. Редактирано Август 28, 2005 от Bay Emo Цитирай
fracture Отговорено Август 28, 2005 Отговорено Август 28, 2005 Аз съм с някъв KINGS - нещо китайско е, хроматичен тунер + метроном. Понеже поизбързах и не се разходих по другите магазин - се изръсих 60 лева :wall: , после разбрах че на едно място продават BOSS TU-80 за 54 лева. Та KINGS-а що-годе добре се справя, ама като се стигне до настройка на 5-тата струна, от време на време се държи странно - почва хаотично да показва най-различни тонове. Цитирай
Bay Emo Отговорено Август 28, 2005 Отговорено Август 28, 2005 При Stagg-а не съм забелязал подобен проблем с петата Цитирай
Recommended Posts