canev Публикувано Август 24, 2008 Публикувано Август 24, 2008 Здравейте приятели! Рових се из форума ,но информцията ,която ми трябва не открих.Иде реч за DI бокс ,който да играе ролята на миксер, или миксер с вграден DI boks,no da e malyk s 3-4 kanala/ /искам да включа още една китара и микрофон ,само.Повече ще ми трябва за живо свирене ,не за запис./По нататък ще записвам,затова искам устройство ,което да ми служи и в бъдеще. Koe e най-доброто което мога да си купя до 150 лв и струва ли си? Благодаря на всички! Цитирай
Parni_Valjak Отговорено Август 24, 2008 Отговорено Август 24, 2008 Каква е идеята за DI-box + смесителен пулт? Защо трябва да има пултът DI-box? Някакви особени проблеми при свързването на пулта към останалите елементи на озвучителната система ли има, що ли ? Цитирай
canev Отговорено Август 24, 2008 Автор Отговорено Август 24, 2008 Каква е идеята за DI-box + смесителен пулт? Защо трябва да има пултът DI-box? Някакви особени проблеми при свързването на пулта към останалите елементи на озвучителната система ли има, що ли ? Не просто задавам въпроси.Не може ли 2 в едно.Нямам нито микс /а искам да мога да включа още една китара и микрофон/,нито пък имам DI бокс, искам подадения сигнал към компа да е добър.Защо трябва да купувам две отделни неща?Ako има DI боксове с 3 канала,то тогава нямам нужда от микс.Интересува ме има ли такива" чудеса" Поздрави! Цитирай
Parni_Valjak Отговорено Август 24, 2008 Отговорено Август 24, 2008 Такива комбинации няма, поне до ценовата граница, която е посочена. Имам чувството, че трябва добре да прочетеш темите за DI-box във форума. Сигурен съм, че с малко усилие ще се ориентираш какъв е смисълът от DI box, защо е необходим и за какви цели. Успех! Цитирай
sw1tched Отговорено Август 25, 2008 Отговорено Август 25, 2008 След като прегледах темата мисля, че най-разумния вариант за теб е този: http://www.soundcraft.com/product_sheet.asp?product_id=121 китара, микрофон, слушалки и т.н. при това с добро качество Цитирай
Recommended Posts